ATALANTA 1.jpg
ATALANTA 1.jpg

Αταλάντα – Σέλτικ 0-0

Οι Ιταλοί έφτασαν μία “ανάσα” από το 1-0 στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης, με τον Πάσαλιτς στο 18΄ να πιάνει τη δυνατή κεφαλιά, με την μπάλα όμως να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των Σκωτσέζων. Στο 26΄ το σουτ στην κίνηση από τον Τζαπακόστα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Σμάιχελ, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Δανός γκολκίπερ μπλόκαρε εντυπωσιακά το σουτ του Πάσαλιτς. Ο Άλεξ Βάλε στην πρώτη μεγάλη στιγμή του δευτέρου μέρους, λίγο έλειψε να φτάσει στο γκολ, αλλά ο Καρνεσέκι απέκρουσε την κεφαλιά του Ισπανού αμυντικού. Το μακρινό σουτ του Τζαπακόστα στο 73΄ πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Σέλτικ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Καρνεσέκι, Τζιμσίτι, Χίεν, Κολάσινατς(78΄ Ρουτζέρι), Μπελανόβα(68΄ Σάμαρτζιτς), Άλεξ Βάλε, Έντερσον, Τζαπακόστα, Πάσαλιτς, Ρετέγκι(59΄ Κετελάρε), Λούκμαν(69΄ Κουαδράδο).

ΣΕΛΤΙΚ (Ρότζερς): Σμάιχελ, Τζόνστον, Τράστι, Σκέιλς, Βάλε, Ένχελς, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε(68΄ Μπερνάρντο), Κουν(81΄ Φόρεστ), Ίντα(68΄ Φουρουχάσι), Μαέντα(74΄ Πάλμα).

Μπρεστ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1

Οι πρωταθλητές Γερμανίας κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στον αγώνα στην πρώτη μεγάλη στιγμή στο 24ο λεπτό, μετά από εξαιρετική κάθετη του Χόφμαν στον Βιρτς και υποδειγματικό τελείωμα από τον τελευταίο με δεξί συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για το 0-1. Οι Γάλλοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους μετά το πρώτο μισό του ημιχρόνου και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, πριν την ανάπαυλα με τον Λες-Μελού να πιάνει το βολέ στην κίνηση, μετά τη σέντρα του Καμαρά από τα αριστερά για το 1-1 στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με την προσπάθεια του Καμαρά στο 76΄ να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κόβαρ σε κόρνερ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου.

ΜΠΡΕΣΤ (Ρουά): Μπιζότ, Λαλά, Σαρντονέ, Κουλιμπαλί, Αϊνταρά, Καμαρά (83΄ Ντουμπιά), Λες-Μελού, Μανιέτι (83΄ Φερνάντες), Ντελ Καστίγιο(73΄ Φεβρ), Αζόρκ (72΄ Σαλάχ), Σιμά.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Αλόνσο): Κοβάρ, Μουκιέλε (73΄ Ταπσόμπα), Τα, Ινκαπιέ, Γκριμάλντο, Παλάσιος(63΄ Τζάκα), Αλέις Γκαρθία, Βιρτς, Χόφμαν, Τέλα(63΄ Φρίμπονγκ), Σικ.

Ισοπαλία στο Μπέργκαμο | Συνεχίζουν αήττητες Μπρεστ και Λεβερκούζεν
(@bayer04_en)

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της League Phase:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Μίλαν – Μπριζ 3-1
Μονακό – Ερυθρός Αστέρας 5-1
Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0
Άστον Βίλα – Μπολόνια 2-0
Γιουβέντους – Στουτγκάρδη 0-1
Παρί Σεν Ζερμέν – Αϊντχόφεν 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ 5-2
Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ 0-2
Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Αταλάντα – Σέλτικ 0-0
Μπρεστ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1
22:00 Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ
22:00 Γιουνγκ Μπόιζ – Ίντερ
22:00 Λειψία – Λίβερπουλ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου
22:00 Μπενφίκα – Φέγενορντ.//Π.


ertsports.gr