aspropirgos metala2.jpg
aspropirgos metala2.jpg

aspropirgos metala2.jpg

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από το σιδηροδρομικό δίκτυο προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν τις συλλήψεις, αρχικά εντόπισαν κοντά στις γραμμές, σε περιοχή που εκτελούνταν εργασίες, ένα όχημα με δύο επιβάτες που ήταν γεμάτο με σιδερένια αντικείμενα.

Λίγα μέτρα παρακάτω οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα δύο άτομα να αφαιρούν μεταλλικά αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και τους ακινητοποίησαν.

Μαζί τους συνελήφθη και ένας εργαζόμενος της εταιρίας υποστήριξης τεχνικών εργασιών στις σιδηροδρομικές γραμμές, ο οποίος φέρεται να διευκόλυνε την αφαίρεση των μεταλλικών αντικειμένων έναντι αμοιβής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

aspropirgos-metala

Συνολικά συνελήφθησαν τρεις άνδρες, ηλικίας 22, 26 και 39 ετών, και μια 37χρονη και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου για διακεκριμένες κλοπές.

Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού Συγκοινωνιών ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες.

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή