«Δεν μπορούν σε εμένα να έρθουν και να μου φορτώσουν αυτούς τους θανάτους».

Και ενώ τα ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα, η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, συνεχίζει να δηλώνει αθώα και να υποστηρίζει πως ο μικρός Παναγιώτης ήταν ζωντανός όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στις «Εξελίξεις Τώρα» ο δικηγόρος της Ειρήνης και της Καλλιόπης, της μητέρας δηλαδή του Παναγιωτάκη που άφησε την τελευταία του πνοή τον Αύγουστο, σημειώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το μωρό έφτασε στο νοσοκομείο ζωντανό.

«Έχουμε ένα εύρημα σημαντικό που θα καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες στις Αρχές, που αποδεικνύει αυτό που λέει η Ειρήνη. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο άτυχος Παναγιώτης κατέληξε στο νοσοκομείο και ότι πήγε εκεί ζωντανός», τονίζει.

Παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι υποπτεύεται ο πατέρας του αδικοχαμένου μικρού Παναγιώτη.

Αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Περιμένω τις ιστολογικές εξετάσεις τόνισε ο σύντροφος της γιαγιάς του άτυχου Παναγιωτάκη.

«Για τα παιδιά της Ειρήνης δεν με ενδιαφέρει […] Για τον εγγονό μου περιμένω να βγουν οι εξετάσεις, και όταν βγούνε οι εξετάσεις τότε θα μιλήσω. Όσον αφορά για τη μικρή, την Ειρήνη, δεν με ενδιαφέρει τι έκανε στη ζωή της, δικαίωμά της ό,τι ήθελε έκανε».

Όσον αφορά το μωρό της Κατερίνας που έφυγε από τη ζωή το 2021, η Ειρήνη δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό του.

Όλα δείχνουν πως για να λυθεί το μυστήριο των θανάτων των μωρών θα χρειαστούν αρκετοί μήνες και σίγουρα η ουσιαστική και άμεση συνεισφορά των κρατικών Αρχών ώστε να δοθούν απαντήσεις για το πώς χάθηκαν.


Πηγή