motta.jpg
motta.jpg

Σήμερα (27/10), Κυριακή είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής για την Serie A ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους, την 2η και την 3 η της βαθμολογίας στο Ιταλικό πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Οι “Νερατζούρι” προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες, δύο σε Champions League (Ερυθρός Αστέρας και Γιουνγκ Μπόις) και 3 στο πρωτάθλημα (Ουντινέζε, Τορίνο και Ρόμα), ενώ οι “Mπιανκονέρι” ηττήθηκαν από την Στουτγκάρδη για την League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική στην Serie A την Λάτσιο με 1-0.

Την παραμονή του ντέρμπι, ο Τιάγκο Μότα έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου της ομάδας αναφέροντας «Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε πάντα. Πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο στο έπακρο, προσπαθώντας να παίξουμε όπως μας ταιριάζει. Είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα, καθώς και τα φαβορί, μαζί με τη Νάπολι, για το φετινό και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε το παιχνίδι που χρειαζόμαστε για να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση.»

«Η Ίντερ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι τρομερή στις αντεπιθέσεις. Ανασυντάσσονται καλά και πηγαίνουν πολύ γρήγορα μπροστά, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» τόνισε η Ιταλός τεχνικός για τον τρόπο παιχνιδιού των “Νερατζούρι”. «Αύριο θα έρθουν αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες με σπουδαίους παίκτες στο γήπεδο» ανέφερε κλείνοντας την συνέντευξη Τύπου.//ΝΓ


ertsports.gr