parma .jpg
parma .jpg

Η Πάρμα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 83ο λεπτό αστοχώντας σε πέναλτι, με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει στο 1-1 απέναντι στην Έμπολι, για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Στα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η εικόνα τον δύο ομάδων ήταν αρκετά ισορροπημένη χωρίς να υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για να επιτευχθεί κάποιο τέρμα. Στο 35’ η Έμπολι έκανε επίθεση από την δεξιά πλευρά με τον Κολόμπο να πασάρει στον Τζάσι, ο Γκανέζος εξτρέμ σέντραρε με στόχο τον Φατζίνι και η παρέμβαση του αμυντικού της Πάρμα, Κουλιμπαλί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάρμα επιχείρησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι καθώς μέχρι το 75’ μετρούσε 7 τελικές, μαζί με 70% κατοχή. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν στο 80ο λεπτό ο Σαρπεντιέ σκόραρε με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Βάσκεζ, μετά από την σέντρα του Βαλέρι. Τρία λεπτά αργότερα η Πάρμα θα μπορούσε να ανατρέψει το παιχνίδι με το κερδισμένο πέναλτι του Άλμκβιστ, ωστόσο ο Μπονί αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από τα έντεκα βήματα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα δύο κλασσικές ευκαιρίες μέχρι την λήξη του αγώνα με πρωταγωνιστή τον σκόρερ.

H Πάρμα ανέβηκε στους 8 βαθμούς κάνοντας την 8η συνεχόμενη ισοπαλία της, ενώ η Έμπολι έφτασε τους 11, αποσπώντας έναν πόντο μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Serie A:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Ουντινέζε – Κάλιαρι 2-0
Τορίνο – Κόμο 1-0

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Νάπολι – Λέτσε 1-0
Μπολόνια – Μίλαν (Αναβολή)
Αταλάντα – Βερόνα 6-1

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Πάρμα – Έμπολι 1-1
16:00 Λάτσιο – Τζένοα
16:00 Μόντσα – Βενέτσια
19:00 Ίντερ – Γιουβέντους
21:45 Φιορεντίνα – Ρόμα

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Serie A, πατώντας EΔΩ.//NΓ.


ertsports.gr