ASTERAS 3.jpg
ASTERAS 3.jpg

Οι Αρκάδες πανηγυρίζουν για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν κόντρα στους Κυπελλούχους Ευρώπης (1-0), η οποία “έσπασε” μία σειρά από ξεχωριστά ρεκόρ για την ομάδα του Αστέρα, αλλά και τον Σάββα Παντελίδη.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Τρίπολης είχε να κερδίσει στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον Ολυμπιακό πάνω από 10 ολόκληρα χρόνια και από τις 26 Μαρτίου του 2014, όταν είχαν νικήσει με 2-1, ενώ στα τελευταία επτά παιχνίδια δεν είχε σκοράρει. Ο απολογισμός του Αστέρα ήταν δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με απολογισμό 0-15 τέρματα υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Οι Αρκάδες επίσης είχαν να “γευτούν” τη χαρά τη νίκης στην Τρίπολη για το θεσμό του πρωταθλήματος από τις 28 Ιανουαρίου, όταν είχαν κερδίσει με 3-1 τον Ατρόμητο και από τότε ακολούθησαν εννιά παιχνίδια με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ο Σάββας Παντελίδης από πλευράς του κέρδισε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό ως προπονητής, μετά από δύο ισοπαλίες και έξι ήττες με όλες τις ομάδες που έχει κοουτσάρει. Οι δύο ισοπαλίες μάλιστα ήταν τη σεζόν 2017/18, στην προηγούμενη θητεία του στην Τρίπολη.//Π.


Πηγή