parelasi6 1024x668.png
parelasi6 1024x668.png

Η Λεωφόρος Αμαλίας και η Πανεπιστημίου πλημμύρισαν από χιλιάδες κόσμου, από οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών που καμάρωσαν και χειροκρότησαν  τα παιδιά τους την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο.

Και δεν είναι ήταν μόνο οι μικροί μαθητές. Σημαιοφόρος ετών 80, αριστούχος μαθητής του 2ου εσπερινού γυμνασίου της Αθήνας, ο Βασίλης Παναγιωταρόπουλος έκλεψε την παράσταση κι έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα για τη ζωή δίπλα στα παιδιά του και στα εγγόνια του.

Πειραιάς

Λαμπρός ήταν  ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά με την αφήγηση των γεγονότων της εποχής να πλαισιώνει την παρέλαση.

Σχολεία, πρόσκοποι και οδηγοί, φορείς και  σύλλογοι για την Εθνική Επέτειο παρέλασαν σε άψογους σχηματισμούς στη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου.

Περιστέρι

Νεαρές γυναίκες, ενδεδυμένες ως ιέρειες, κρατώντας τη γαλανόλευκη άνοιξαν την παρέλαση στο Περιστέρι στην οποία παρέστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στάθηκαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων  κι έραναν με λευκά ροδοπέταλα τον δρόμο.

Μαθήτριες και μαθητές των σχολείων, φορείς και σύλλογοι χειροκροτήθηκαν με θέρμη από τον κόσμο που κατέκλυσε τη Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη.


Πηγή