Τα ζώδια για σήμερα 28/12

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 28/12 ξεκινά με τον Κριό..Μπορεί να ξαφνιαστείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ή των συνεργατών σας. Μπορεί επίσης να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα κάποιων συνεργασιών σας. Μην χάσετε πολύ χρόνο όμως αναλογιζόμενοι τα αποτελέσματα

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρές ενοχλήσεις για όσους έχουν χρόνια προβλήματα με το ουροποιητικό ή τα νεφρά. Μην χάσετε χρόνο. Κοιτάξτε το αμέσως. Στο επαγγελματικό περιβάλλον μικρές αλλαγές σας βγάζουν εκτός ειρμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άντρες του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο, που σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, που όμως, δεν είναι εγγυημένη η διάρκειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας ξαφνιάσει η συμπεριφορά των γυναικών μελών της οικογένειάς σας. Είτε πρόκειται για το καλό είτε για το κακό, θα μείνετε άναυδοι από την ένταση στη συμπεριφορά τους.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνίες με γυναικεία πρόσωπα αναπτερώνουν το ηθικό σας, αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας και σας ανανεώνουν γενικότερα. Αρκεί αυτό να μην έχει συνέπειες στις σταθερές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για μια φορά ακόμα, τα οικονομικά στο προσκήνιο και η διευθέτηση υποχρεώσεων προς τρίτους. Ωστόσο, σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για το χρηματο-οικονομικό τομέα και θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας πολλές υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το ζώδιό σας και μόλις έφυγε και η Αφροδίτη. Εκμεταλλευθείτε την εύνοια που ακόμα υπάρχει και τακτοποιήστε τα αισθηματικά και προσωπικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας δίνει εύνοια στα αισθηματικά. Η ψυχολογία σας είναι καλή και η διάθεσή σας ανεβασμένη. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα του είναι αδύνατο να αντισταθεί στη γοητεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη στιγμή που ο Δίας μπήκε στο ζώδιό σας, ποιος σας πιάνει. Είναι και η Σελήνη στο 12ο ηλιακό σας οίκο, και σας δίνει ευαισθησία, ανιδιοτέλεια και ρομαντισμό, οπότε σήμερα, θα σας θαυμάσουν όλοι για την καλοσύνη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, τα πράγματα πηγαίνουν απ’ το καλό στο καλύτερο. Σε ό,τι αφορά όμως, στην επαγγελματική σας συμπεριφορά, οι συνεργάτες σας έχουν σηκώσει μπαϊράκι εναντίον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα βρείτε καλύτερη μέρα για να κάνετε εκείνο το ταξίδι που σχεδιάζετε εδώ και καιρό. Ευνοούνται πνευματικά θέματα και σπουδές, αλλά και νομικά, δικαστικά και θέματα γραφειοκρατίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας είναι ερωτική. Το ταίρι σας περιμένει από εσάς να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της ανανέωσης της σχέση σας. Θα το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Πηγή