Τα ζώδια για σήμερα 03/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 03/01 ξεκινούν με τον Κριό…Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, πρόκειται να ταξιδέψουν, είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικούς ή επιμορφωτικούς λόγους. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εξαιρετικά αποτελέσματα. Για τους υπόλοιπους του ζωδίου, δίνεται μεγάλη εύνοια σε νομικά ζητήματα, πνευματικά θέματα και σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές διευθετήσεις, με τη βοήθεια των εισοδημάτων του συντρόφου, θα σας κάνουν να νιώσετε ξαλαφρωμένοι από τα βάρη που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Η διάθεσή σας ανεβαίνει, ο σύντροφος απολαμβάνει «χίλιες και μία νύχτες» μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλοι σας θεωρούν άριστους συνεργάτες και επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί σας. Ένας συνεταιρισμός πηγαίνει εξαιρετικά καλά και αποδίδει τα μέγιστα. Όσοι από εσάς, εμπλέκεστε σε δουλειές με το εξωτερικό, ευνοείστε ιδιαίτερα. Οι σχέσεις επίσης, διανύουν την πιο δημιουργική περίοδό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους, βρίσκετε λόγο για να σταματήσετε τη γκρίνια. Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και όχι μόνο σας ενθουσιάζει αλλά σας ανατρέπει και ό,τι πιστεύατε ως τώρα για τις σχέσεις και τον έρωτα. Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι θα τα καταφέρετε, αν φυσικά δεν πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Το σπίτι και η οικογένεια, σας δίνουν την αίγλη τους και σεις απολαμβάνετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμορφες στιγμές. Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παίρνετε από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας. Ίσως ασχοληθείτε και με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα πείσει και τους πιο δύσπιστους, όποιο κι αν είναι το θέμα μεταξύ σας. Η ημέρα, περιλαμβάνει πολλές επικοινωνίες, που όμως, όλες θα φέρουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μια μετακίνηση θα παίξει ρόλο στη δουλειά και τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά τα έσοδα σήμερα, αρκετή όμως και η τάση σας για έξοδα. Θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτική, έως αυστηρή, διαχείριση των εσόδων σας, γιατί η τάση σας για σπατάλες, είναι ανεξέλεγκτη και σύντομα, θα θρηνεί το πορτοφόλι και ο τραπεζικός σας λογαριασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πολύ καλό δρόμο τα οικονομικά σας. Το πρόγραμμα που έχετε βάλει σας βοηθάει στην καλή διαχείριση των εσόδων. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός μπορούμε να πούμε ότι «χαμογελάει», ενώ το πορτοφόλι σας, απολαμβάνει στιγμές δόξας. Αν δεν παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, όλα θα είναι καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευθείς, αντικειμενικοί και με μια τάση στην υπερβολική υποστήριξη των θέσεών σας, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, ίσως και με συντρόφους. Προσέξτε τι λέτε, πώς το λέτε και γιατί το λέτε. Δεν χρειάζεται να το παίρνετε και πολύ πατριωτικά, το κάθε θέμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι, παρέες, έξοδοι, διασκέδαση αλλά και συμμετοχή σε ομάδες με κοινά «πιστεύω», σκοπούς, ιδανικά και επιδιώξεις. Όλα αυτά δίνουν κύρος στην παρουσία σας, και σας κάνουν περιζήτητους. Θα είστε η ψυχή της παρέας βραδινές ώρες, με διασκέδαση μέχρι πρωίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκετε τρόπο, να αναγνωρισθούν οι υπηρεσίες σας ώστε να αποκτήσετε «όνομα» στο χώρο της δουλειάς σας και στον γενικότερο επαγγελματικό περίγυρό σας. Είστε περιζήτητοι για τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Καταξίωση και επιτυχία, είναι εξασφαλισμένες.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαφές με το εξωτερικό και διασυνδέσεις, επαγγελματικής και άλλης φύσεως, ευνοούνται πολύ για σας του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιες φορές μέσα στην ημέρα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αποσυντονίσουν και θα χάσετε τόσο το στόχο όσο και τη συγκέντρωσή σας. Ευτυχώς, επανέρχεστε εγκαίρως.


Πηγή