ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή να μην σε οδηγήσουν σε πράξεις και λόγια προερχόμενα από ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Απέφυγε τις εξτριμ ενέργειες και τις υπερβολές, προσπάθησε να μιλήσεις με αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Αν σε ενδιαφέρει η νέα γνωριμία θα πρέπει να κινηθείς και να προσεγγίσεις μεθοδικά, ακολούθα την πεπατημένη οδό, διατήρησε τη σκέψη και τις προσδοκίες σου σε πλαισιωμένα όρια.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, τα αιχμηρά λόγια και το επιτακτικό ύφος. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, δεν θα ανεχτείς πιέσεις, οι αντιδραστικές πράξεις και τα ξεσπάσματα ίσως να φέρουν καβγαδάκια. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, η είσοδος της Σελήνης στο Κριό θα σε ωθήσει σε ριζοσπαστικές ενέργειες που όμως θα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη και της Σελήνης στον Κριό οι προσεγγίσεις σου θα είναι δυναμικές, οι πράξεις σου θα έχουν αποφασιστικότητα. Έντονη θα είναι η γοητεία σου, το ελκυστικό σου παρουσιαστικό θα βρεις τρόπο να το επιμεληθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Αν βάλεις στόχο να κατακτήσεις θα το πετύχεις. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώθεις θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα για νέο ξεκίνημα, η εξέλιξη θα βρίσκεται στα χέρια σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη με χαλαρότητα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στα καβγαδάκια, θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ίσως να είναι υπεροπτικά, το νου σου να μην θα δημιουργήσεις αρνητισμούς και δυσαρέσκειες. Στην πορεία η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να βγάλεις την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη φεύγουν τα διλήμματα, στο στόχαστρο σου βάζεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα αναζητήσεις νέες περιπέτειες και εμπειρίες, αν απογοητεύτηκες από την προηγουμένη σου σχέση διαγράφεις το πρώην ταίρι σου. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη καλό θα είναι να αποφύγεις τις ακραίες σκέψεις και εκδοχές, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη ροή των γεγονότων.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με το Άρη επαναστατική θα γίνει η σκέψη σου, ωστόσο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και συνεχόμενες αναθεωρήσεις. Πρόσεχε να μη φορτίσεις αρνητικά το ταίρι σου και βάλεις σε κίνδυνο τη μεταξύ σας ισορροπία. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απεγκλωβιστείς, να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, απέφυγε τις ευέξαπτες αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τη Σελήνη στον Κριό αφήνεις την αδράνεια, θα δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, θα βάλεις στόχο να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου άτομου. Θα βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις, ίσως να αφορά πρόσωπο που υπάρχει στη σκέψη σου ή στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό. Κάνε το δυναμικό βήμα να πλησιάσεις και να εκδηλωθείς, η αισιόδοξη διάθεση σου θα σε βοηθήσει να δράσεις με αμεσότητα.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ερμή θα υπάρξει εσωτερική ένταση, πιεστική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα εξαρτηθεί από τις δικές σου διαθέσεις και αντιδράσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, εστίασε στην ισορροπία και στη σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις απογοητευτικές σκέψεις, θα ξεπεράσεις παλιές σχέσεις ή πληγές και θα μπορέσεις να πας παρακάτω. Θα έχεις τη ψυχική δύναμη να διαγράψεις καταστάσεις ή σχέσεις που σε άδειασαν συναισθηματικά. Οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη το ξεκίνημα νέας αρχής, κάνε το βήμα να δώσεις στην προσωπική σου ζωή μια ολοκαίνουργια ευκαιρία ωστόσο κινήσου συνειδητοποιημένα και όχι παρορμητικά.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη δε θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις ακρότητες, θα απουσιάσει η αυτοσυγκράτηση, ισχυρογνωμοσύνη θα σε διακατέχει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό απαλλάσσεσαι από άτοπες αβάσιμες φοβίες, ενδεχομένως να τολμήσεις να περάσεις σε προτάσεις που ως τώρα δεν έπαιρνες την απόφαση να το κάνεις. Φανέρωσε με ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες, κινήσου δυναμικά, ωστόσο απέφυγε τις πιέσεις και την εξουσιαστική στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη και της Σελήνης στον Κριό εσένα που στόχο βάζεις να βγεις από τη μοναχικότητα θα σου δοθεί το κατάλληλο έναυσμα, πολύ καλά θα κάνεις και θα φλερτάρεις. Οι τολμηρές σου διαθέσεις δε θα σε αφήσουν να φρενάρεις την εξέλιξη των γεγονότων, το αποτέλεσμα θα είναι ανανεωτικό. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοιχτεί δίοδο συστηματικών επαφών, αν στοχεύσεις στην έναρξη σχέσης η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύες, χαλαρή θα είναι η στάση σου, αισθησιακή η διάθεση σου, στις επαφές με το ταίρι σου θα αναζητήσεις ηρεμία, διασκέδαση, και όχι εντάσεις. Στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα πλαίσια της ρουτίνας, αυτό όμως δε θα σε εμποδίσει θα νιώσεις την ανάγκη να δεθείς με το ταίρι σου. Ισορροπεί ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα υπάρξει διάθεση για ανανεωτική εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη και της Σελήνης στον Κριό θα διαφοροποιήσουν τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση.

Σε σχέση. Εσύ που έχεις σταθερό ταίρι δίπλα σου θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και ανανεωτική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου σκοπός να είναι κάπως ανατρεπτικός. Αφήνεις στην άκρη τον παθητικό τρόπο σκέψης ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη απέφυγε τις εντάσεις και την ισχυρογνωμοσύνη. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα ενισχύσει το ένστικτο σου, όμως στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις σκέψου με ορθολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες όμως το θέμα είναι τι είδους χαρακτήρες σε ενδιαφέρουν. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις προς τα πού ακριβώς θα στρέψεις τις βλέψεις σου για να μην υπάρξουν στην πορεία απογοητεύσεις ή πισωγυρίσματα. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή να μη σε οδηγήσει σε παρερμηνεύσεις, η αντίληψη σου θα πρέπει να είναι αντικειμενική και όχι παρασυρόμενη.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερώσεις την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να ζήσεις ευχάριστες στιγμές χωρίς άγχος και πιέσεις, ανανεωτικές προτάσεις θα ακουστούν στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου ανάγκη σου θα είναι να τονωθείς, να ερωτευτείς, να δοκιμαστείς με καινούργιες γνωριμίες. Θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να αρπάξεις την νέα ευκαιρία, θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρόσωπο που θα σε γοητέψει. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις τον αυθορμητισμό σου, δραστηριοποιημένα θα κυνηγήσεις τα γεγονότα. Αν δώσεις άνοιγμα για έναρξη νέας σχέσης θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και τη Σελήνη στον Υδροχόο ανέμελη θα είναι η διάθεση σου, δράση θα αναζητήσεις, για την ώρα θα αφήσεις στην άκρη αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ταξιδέψεις παρέα με το ταίρι σου, ευχάριστες προτάσεις και θετικές απαντήσεις θα αναζωογονήσουν τις συνθήκες του δεσμού σου. Η εβδομάδα θα έχει κοινωνικές συναντήσεις, παρέες και ψυχαγωγικές συναναστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό. Θα αναζητήσεις καινούργια αρχή, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό αυτοπεποίθηση θα σε διακατέχει, θα αποβάλεις τις ανασταλτικές σκέψεις. Θα είσαι σε θέση να δώσεις ώθηση στα γεγονότα, αξιοποιήσετε τις συγκυρίες, προχώρα χωρίς χρονοτριβές.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη πρόσεχε να μην δημιουργήσεις εντάσεις, απέφυγε τα καβγαδάκια και τις ρήξεις. Οι εσωτερικές σου εξάρσεις θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς και να επιβληθείς, επιθυμία σου θα είναι να γίνει οπωσδήποτε το δικό σου. Η στάση σου θα είναι άστατη και κυκλοθυμική, οι αντιδραστικές ενέργειες δεν θα έχουν θετική κατάληξη. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στα μπερδέματα και στα λάθος συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου παίρνεις τα πάνω σου, αναστατώνεσαι συναισθηματικά και αισιοδοξείς. Σε περίπτωση που μέχρι τώρα υπήρχαν αναστολές στο θέμα της προσέγγισης με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα κινηθείς άμεσα και ουσιαστικά. Θα υπάρξουν συναντήσεις και ενθαρρυντικοί διάλογοι που θα δώσουν έκταση στις περαιτέρω επαφές. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα απέφυγε τις δυσοίωνες εικασίες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου εσύ που έχεις σχέση θα θελήσεις να ανανεώσεις τις επαφές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εκρηκτική και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Απέφυγε τις πιέσεις, περιόρισε τον εγωκεντρισμό, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη διαίσθηση σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη και της Σελήνης στο ζώδιο σου, ανέμελη, διαισθητική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα έχεις ανάγκη είναι να αισθανθείς σε βάθος, να βιώσεις τη συναισθηματική ανανέωση, να ερωτευτείς και να εισπράξεις αμοιβαιότητα. Θετική απάντηση θα δώσεις στην πρόταση που θα λάβεις από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, οι εκδηλώσεις του θα είναι θερμές, αν ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει δεν θα απογοητευτείς.

Σε σχέση. Ειρηνική θα είναι η στάση σου, μέσα στην τωρινή εβδομάδα σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις το άγχος και τις ανασφάλειες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου για θέματα μελλοντικής εξέλιξης είναι πολύ πιθανόν να παγιδευτείς σε αρνητικές ή καχύποπτες σκέψεις, προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να προσκολλήσει το μυαλό σου σε καταστάσεις που ουσιαστικά θα είναι φανταστικές και όχι πρακτικά αποδεδειγμένες.


Πηγή