Αν θέλεις να ξέρεις πού βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή (και δεν είστε 12 ετών) τότε πρέπει να αναρωτηθείς γιατί σου έχει γεννηθεί αυτή η ανάγκη.

Η love coach, Susan Winter, αναφέρει πως είναι φυσιολογικό να είστε σε επικοινωνία εντός της ημέρας αλλά αν αυτή η επικοινωνία είναι κατι παραπάνω από συχνή μπορεί να σημαίνει πως νιώθεις ανασφάλεια αναφορικά με τις κινήσεις του συντρόφου σου και θέλεις να τον τσεκάρεις.

Η ανάγκη να ξέρεις την κάθε πιθανή δραστηριότητα και κάθε πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμά του δεν είναι μία υγιής συμπεριφορά αλλά μία καταπίεση που αργά η γρήγορα θα λειτουργήσει ως θηλιά στα συναισθήματά σας.

Αρχικά αυτό που θα πρέπει να εξετάσεις είναι οι λόγοι από τους οποίους πηγάζει η ανάγκη σου αυτή. Γιατί να νιώθεις ανασφαλής; Γιατί να έχεις αμφιβολίες για τον σύντροφό σου;

Δυστυχώς όσο μεγάλη κι αν είναι η αγάπη σας είναι δύσκολο να προχωρήσει μία σχέση που δε βασίζεται στην αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.

Θέλεις μία σχέση που βασίζεται στην ανασφάλεια; Μία συζήτηση με τον εαυτό σου είναι αναγκαία πριν προχωρήσεις σε μία συζήτηση με εκείνον.

ladylike.gr


Πηγή