Τα ζώδια για σήμερα 16/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 16/01 ξεκινά με τον Κριό..Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, εμφανίζεται διεκδικώντας και πάλι μια θέση στην καρδιά σας. Σκεφθείτε καλά πώς θα κινηθείτε και ιδιαίτερα τι θα πρέπει να ρισκάρετε. Η μέρα δεν ευνοεί τους «κολλημένους» με το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα βρείτε καλύτερη μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας. Μείνετε καλύτερα σπίτι, και φροντίστε τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ξεκινήσετε διατροφή ή να αλλάξετε look.

ΔΙΔΥΜΟΙ

με περίσσια ερωτική διάθεση θα διεκδικήσετε δυναμικά, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα το κερδίσετε. Ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να τηρείτε κάθε στιγμή τους κανόνες δεοντολογίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

η οικογένεια και το σπίτι, το πατρικό περιβάλλον, θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα, στις αποφάσεις σας. Συμβουλές που παίρνετε από τους γονείς ή τους κοντινούς συγγενείς σας, θα αποδειχθούν χρησιμότατες.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνίες, επαφές και μικρές μετακινήσεις έχει το μενού σήμερα, που μπορεί να είναι κοινότοπο, αλλά εποικοδομητικό και χρήσιμο. Κάποιοι ίσως αποφασίσουν να κάνουν ένα επιμορφωτικό ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά στο προσκήνιο. Διευθετήσεις, διακανονισμοί με το δημόσιο ή τις τράπεζες, ευνοούνται να γίνουν, απαιτείται όμως οργάνωση και πειθαρχία. Κάποια επιπλέον κέρδη, από τη μεριά του συντρόφου, σας ανεβάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να διεκδικήσετε – δυναμικά ή ρομαντικά, δεν έχει σημασία – το πρόσωπο που έχετε βάλει στο μάτι. Η ημέρα, θα κυλήσει ήσυχα, ρομαντικά, και ίσως προς το βράδυ, χαρίσετε στο ταίρι σας, χίλιες και μία, νύχτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέφτεστε πολύ το παρελθόν, για πράγματα που αυτή την στιγμή, είναι ανούσια. Θα έπρεπε να αποφασίσετε επιτέλους να ξεφορτωθείτε τη σκαρταδούρα που κουβαλάτε και να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γυναίκες του φιλικού σας κύκλου, έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν, ή και να σας αποκαλύψουν κάτι, που στην πορεία της ημέρας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο πρόσωπο, πιθανόν, συνάδελφος, που το παρελθόν ήταν φιλικά προσκείμενό σας, μετατρέπεται σε εχθρό και φταίτε εσείς γι αυτό. Προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας, πρόκειται να σας προδώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας τρέχει σε άλλους τόπους, σ’ άλλους χρόνους, σ’ άλλες καταστάσεις. Δεν είστε συγκεντρωμένοι και χάνετε σπουδαίες ευκαιρίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας χωρίς συναίσθημα δεν πάει. Το ξέρετε πολύ καλά πια αυτό. Πλησιάστε λοιπόν τον άνθρωπό σας, λίγο περισσότερο συναισθηματικά και λιγότερο ερωτικά, αν θέλετε να έχετε στις σχέσεις σας, ισορροπία.


Πηγή