Τα πράγματα στον έρωτα δεν είναι ποτέ απλά γι’ αυτό και γενικά ο έρωτας παιδεύει παρόλο που τελικά είναι κάτι υπέροχο και συγκλονιστικό. Στο διά ταύτα όμως. Έχεις σταμπάρει αγόρι που το θέλεις σαν κολασμένη. Το θέμα είναι ότι αυτός τον κάνει λίγο το δύσκολο. Εσύ όμως επιμένεις να θέλεις. Και τι κάνεις λοιπόν; Ακολουθείς τα 4 παρακάτω τρικς τα οποία τα έχουν επισημάνει ειδικοί ψυχολόγοι παρακαλώ πολύ.

«Ανάγκασέ τον» να σε βλέπει

Δεν εννοώ να κρύβεσαι μέσα στη ντουλάπα του, αλλά το μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται δεν ισχύει στην προκειμένη γιατί πολύ απλά δε σε έχει συνηθίσει για να του λείψεις. Φρόντισε λοιπόν να μη χάνεσαι και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, για να του γίνεις κατά κάποιο τρόπο απαραίτητη. Όχι ενοχλητική… Πρέπει να το προσέξεις πολύ αυτό.

Γίνε ο… καθρέφτης του

Τον θέλεις και είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα για να τον κατακτήσεις; Λοιπόν, σίγουρα ξέρεις ότι με τους ανθρώπους που ταιριάζουμε τείνουμε να ερχόμαστε πιο κοντά και να μοιραζόμαστε περισσότερα πράγματα. Γίνε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος για εκείνον. Δε σου λέω να χάσεις και την προσωπικότητά σου, αλλά μπορείς να είσαι πιο ευέλικτη για να τον πλησιάσεις. Σύντομα θα νιώσει οικεία μαζί σου και… ποιος ξέρει…

Φόρα κόκκινο

Ναι είναι το χρώμα του πάθους και κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό. Ωστόσο, η επίδραση του χρώματος αυτού στην αντρική επιθυμία δεν είναι απλά μία πεποίθηση για να χαίρεται η μόδα και οι εταιρείες καλλυντικών. Οι ειδικοί λοιπόν ανακάλυψαν, ότι οι άντρες τείνουν να γοητεύονται περισσότερο από γυναίκες που φορούν κόκκινο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, με αποτέλεσμα να κάνουν πιο προσωπικές ερωτήσεις και φυσικά να φλερτάρουν. Νομίζω ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Κάνε κάτι extreme

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κάθε φορά που ένας άντρας βιώνει φόβο και αγωνία, είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να πάρει τηλέφωνο μία γυναίκα σε σχέση με όταν βιώνει μία πιο συμβατική κατάσταση. Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον… σκιάξεις!

queen.gr


Πηγή