Υλικά για 4 μερίδες
1 ανανάς κομμένος σε κύβους (περίπου 5 φλιτζάνια)
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Λίγο αλάτι για γεύση
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα κομμάτια ανανά σε ένα τάπερ και αφήστε τα στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα γρήγορο μπλέντερ. Λιώστε τα μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Απολαύστε το παγωτό κρεμώδες ή αφήστε το μείγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά-1 ώρα ώστε να σκληρύνει.
Πηγή