Υλικά για περίπου 3 μερίδες
500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας
150 γρ. γαλοπούλα ψιλοκομμένη
10 φέτες του τοστ τυρί γκούντα (ή ότι άλλο τυρί έχετε στο ψυγείο) κομμένο σε κομματάκια
1 συσκευασία τυρί κρέμα
αλάτι
πιπέρι
2- 3 κουταλιές μαγιονέζα
Εκτέλεση
Βράστε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλάτι και δύο κουταλιές της σούπας λάδι για περίπου 10 με 15 λεπτά. Στραγγίξτε τα στο σουρωτήρι και ξεπλύνετέ τα με κρύο νερό.
Αφήστε τα μακαρόνια σε ένα σκεύος να κρυώσουν λιγάκι, αλλά πριν «παγώσουν» εντελώς προσθέστε το τυρί κρέμα και ανακατέψτε καλά ώστε να πάει παντού. Κόψτε τις φέτες γαλοπούλας και το τυρί και βάλτε τις σε μία μεγάλη σαλατιέρα. Προσθέστε έπειτα τα μακαρόνια, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Τέλος ρίξτε από πάνω 2-3 κουταλιές μαγιονέζα. Αφήστε τα μακαρόνια τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο για να παγώσουν καλά.
*Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε στη σαλάτα σας τα λαχανικά της αρεσκείας σας
Πηγή