Υλικά
1 πακέτο ζύμη για πίτσα
500 γρ. λευκά μανιτάρια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. φέτα
1 σκελίδα σκόρδου
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 ξερά κρεμμύδια
40 γρ. μαργαρίνη
1 αβγό
200 γρ. γάλα
Μαϊντανός
2 κ.σ. αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τα μανιτάρια σε φέτες, ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και λιώστε το σκόρδο. Έπειτα τσιγαρίστε τα στο ελαιόλαδο που θα έχετε ζεστάνει σε ένα τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε τη μαργαρίνη και έπειτα προσθέστε το αλεύρι και το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς, ώστε να δημιουργήσετε μια σάλτσα. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το αβγό, την φέτα, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ρίξτε το μίγμα που έχετε δημιουργήσει στα μανιτάρια και ανακατέψτε ώστε τα υλικά να απλωθούν ομοιόμορφα. Αλείψτε μια ταρτιέρα με μαργαρίνη, στρώστε τη ζύμη και τρυπήστε την με ένα πιρούνι. Γεμίστε την τάρτα με το μίγμα και ψήστε σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά. Αν μπορείτε να αντισταθείτε, περιμένετε δέκα λεπτά πριν την κόψετε ώστε να βγάλετε όμορφα κομμάτια