Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, την τοπική κοινωνία, όταν ο 65χρονος συμπολίτης μας Π.Γ. κάτοικος εν ζωή Μαχαιράδου, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος, στο κοτέτσι της οικίας του, από τη σύζυγο του, η οποία τον αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το συμβάν. Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια συγγενικά της πρόσωπα που κατοικούσαν πλησίον, ενώ ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία. Ταυτόχρονα ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, πληροφορίες αναφέρουν πως στην τσέπη του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα. Συμφώνα, πάντα, με αυτές ο αυτόχειρας δεν μπορούσε να ξεπεράσει το χαμό του 18χρονου γιού του, που έγινε πριν από 10 περίπου χρόνια, με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, δεν κατηγορούσε κάποιον ως υπαίτιο, ενώ έκανε αναφορά στο ότι ο ίδιος θεωρούσε μη παραγωγικό και χρήσιμο ως άνθρωπο τον εαυτό του.