Τη μεγαλύτερη… δοκιμασία από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έστω και ανεπίσημα μπήκε στη βασιλική οικογένεια, πέρασε σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, ταξίδεψε με το τρένο της βασίλισσας Ελισάβετ, μαζί με την μονάρχη, κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο, αφού ποτέ ως τώρα δεν έχουν μπει στο τρένο της βασίλισσας ούτε η Κέιτ Μίντλετον φυσικά, αλλά ούτε τα δυο εγγόνια της πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσεξ πλέον, διανυκτέρευσε στο τρένο, καθώς ταξίδευαν όλη νύχτα προκειμένου να φθάσουν σήμερα το πρωί στον σταθμό Ράνκορν.

Η Μέγκαν Μαρκλ για αυτό το… βάπτισμα του πυρός που πήρε σήμερα στις βασιλικές υποχρεώσεις, με την ίδια την βασίλισσα να της δίνει μαθήματα, επέλεξε μια δημιουργία Givenchy, του οίκου που εμπιστεύτηκε για τη δημιουργία του νυφικού της. Ενα κομψό, μίνιμαλ φόρεμα σε άσπρο του πάγου με μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση.

Βέβαια μπορεί και οι δύο να ήταν χαμογελαστές και ευδιάθετες με την Βασίλισσα να γελά με την καρδιά της, όταν η Μέγκαν Μαρκλ της ψιθύρισε κάτι στο αυτί, ωστόσο δεν έλειψε και μία αμήχανη στιγμή μεταξύ των δύο.

Η στιγμή αυτή ήταν όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε να μπει στο αμάξι της, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω λέγοντας στην Μέγκαν Μαρκλ να μπει εκείνη πρώτη.

Σύμφωνα με την Daily Mail όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρκλ πρόσφερε την σειρά της στην Βασίλισσα λέγοντας της να περάσει εκείνη πρώτη.

Η Ελισάβετ προς στιγμήν πήγε να το κάνει, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Μόλις η Μαρκλ διέκρινε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε άλλα σχέδια, τότε πλησίασε κοντά της και την ρώτησε έξυπνα «Ποια είναι η προτίμησή σας;». Τότε η ίδια μάλλον κατάλαβε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να μπει τελευταία στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα η ίδια να μπει γρήγορα μέσα στο όχημα.

Πάντως, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ είχε λογική, καθώς η 92χρονη συνήθως προτιμά να κάθεται στο πίσω κάθισμα από την πλευρά του οδηγού, πράγμα που θα γινόταν μόνο αν έμπαινε εκείνη πρώτη.

Ωστόσο, για τους δικούς της λόγους, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να αλλάξει αυτή της την συνήθεια για χάρη της Μέγκαν Μαρκλ.

Πάντως, αυτό που λίγοι πρόσεξαν, ήταν η γαλάζια κουβέρτα που κρατούσε ο μπάτλερ της Βασίλισσας την οποία και φόρεσε πάνω της όταν μπήκε στο αμάξι προκειμένου να ζεσταθεί.

Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να καλέσει την Μέγκαν Μαρκλ να διανυκτερεύσει στο τρένο της και να τη συνοδεύσει στη βασιλική της υποχρέωση, αποτελεί κατά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει η μονάρχης στο νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η πρώτη βασιλική υποχρέωση που εκτέλεσε μόνη της η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ήταν 10 μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και όχι δεν την είχε πάρει μαζί της να ταξιδέψουν με το τρένο.

Για την Μέγκαν Μαρκλ, πάντως, φάνηκε, ότι χρειάστηκε πολύ λιγότερος χρόνος για να συνοδεύσει την βασίλισσα…



ΠΗΓΗ