Το να χάσεις βάρος είναι μια περίπλοκη εξίσωση.

Οταν ο τρόπος ζωής σου περιλαμβάνει ατέλειωτες ώρες σε μια καρέκλα ενώ εργάζεσαι, ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για άθληση, κατανάλωση τροφών που, ναι μεν, σου χαρίζουν ενέργεια, αλλά παράλληλα αφήνουν πίσω τους θερμίδες από τις οποίες δύσκολα απαλλάσσεσαι και την απουσία λαχανικών, φρούτων και πολλών ποσοτήτων νερού, ο μεταβολισμός σου πέφτει σε λήθαργο.

Τα διατροφικά προγράμματα είναι ανεξάντλητα, αλλά αυτό που τελικά επιλέγουμε θα πρέπει να είναι -αυστηρά!- σε απόλυτη συμφωνία με τις ανάγκες του σώματός μας και τον τρόπο ζωής μας.

Οταν θες να χάσεις βάρος αποτελεσματικά, δέον είναι να μην καταφύγεις στο πρώτο διατροφικό πρόγραμμα που θα βρεις μπροστά σου. Αυτό στο οποίο θα καταλήξεις θα πρέπει να μην σου στερήσει σε καμία περίπτωση την ενέργεια που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Ενα από τα διατροφικά προγράμματα που βρίσκει όλο και περισσότερους υπέρμαχους είναι αυτό που υποστηρίζει ότι το πότε καταναλώνεις τις θερμίδες παίζει τον ίδιο -σημαντικό- ρόλο με το πόσες καταναλώνεις.

Η εκπληκτική αλλαγή που θα συμβεί στο σώμα σου αν σταματήσεις να τρως υδατάνθρακες μετά τις 2:30 μ.μ, στο bovary.gr


ΠΗΓΗ