Η 59χρονη σταρ έδωσε σημάδια ζωής στους 11,2 εκατομμύρια φαν της στο Instagram όταν ανέβασε μια φωτογραφία της ξαπλωμένη στο κρεβάτι να διαβάζει.

Ντυμένη ελαφρά προκειμένου να αποκαλύπτει το πλούσιο στήθος της, με διχτυωτά γάντια και μαύρα τακούνια, η άλλοτε βασίλισσα της ποπ φοράει ένα στεφάνι λουλούδια στα μαλλιά.
Ωστόσο, το πρόσωπο της είναι παραμορφωμένο από τις επεμβάσεις, με αποτέλεσμα μόλις και μετά βίας να αναγνωρίζεται.


«Bedtime Stories… Let’s Get Un-Conscious! #davinci #genius #art.», έγραψε, επιδεικνύοντας το βιβλίο για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι που διάβαζε.

Πολλοί φαν της στο Instagram έσπευσαν, πάντως, να την σχολιάσουν θετικά:
«Υπέροχη!», έγραψε ένας, «Χαρούμενος που δεν έχεις βγει εντελώς από τα ραντάρ», σχολίασε ένας δεύτερος.
«Μπορείς να έρθεις να μου διαβάσεις κι εμένα μια ιστορία στο κρεβάτι, παρακαλώ; Σε θέλω στη ζωή μου», ανέφερε άλλος.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό The Cut, η τραγουδίστρια διαμαρτυρήθηκε: «Είναι ξεπερασμένη πατριαρχική ιδέα ότι μια γυναίκα πρέπει να σταματήσει να είναι αστεία, περίεργη, περιπετειώδης, όμορφη ή σέξι όταν περνάει τα 40. Είναι γελοίο».
«Γιατί οι άνδρες επιτρέπεται να είναι περιπετειώδεις, σέξι, περίεργοι και να περνάνε ωραία ως την ημέρα που θα εγκαταλείψουν τη γη;» πρόσθεσε.
Η παγκόσμια σταρ αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της την αποκαλούσαν «σεξουαλική προβοκάτορα». «Χρησιμοποιούσα την σεξουαλικότητά μου ως μέρος της δημιουργικότητάς μου και με αποκαλούσαν προβοκάτορα», είπε.


ΠΗΓΗ