Δημόσια συγνώμη για τις φωτογραφίες που τράβηξε σε νεκροταφείο, οι οποίες εκνεύρισαν πολλούς θαυμαστές της, ζήτησε η ηθοποιός Κάθριν Χέινγκλ, που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Grey’s Anatomy».

Η ηθοποιός, που τώρα παίζει στη δραματική σειρά «Suits» (την ίδια που έπαιζε και η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ), επισκέφθηκε τον τάφο του αδερφού της και των παππούδων της στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, το περασμένο Σαββατοκύριακο και κατέγραψε το ταξίδι της στο Instagram. Ανάρτησε επίσης φωτογραφίες που την έδειχναν να ποζάρει δίπλα σε άλλα μνημεία και τάφους με χιουμοριστικές λεζάντες.

Όταν κάποιοι από τους οπαδούς της την κατηγόρησαν πως οι φωτογρφίες της ήταν «απίστευτα αναίσθητες» και «άνοστες», η Χέινγκλ απολογήθηκε στο Instagram και διέγραψε τις προσβλητικές φωτογραφίες.

«Δεν ήταν σωστό και ήταν ασέβεια, γι’ αυτό και τις κατέβασα» είπε στο απολογητικό βίντεο.

«Είναι πολύ δύσκολο να επισκέπτομαι τους τάφους των αγαπημένων μου ανθρώπων και αποφάσισα να βρω μερικές στιγμές χαλάρωσης και χιούμορ και δεν συνειδητοποίησα πόσο ανάρμοστη ήμουν» συνέχισε.

«Σας ζητώ συγνώμη και σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε ότι μερικές φορές δεν σκέφτομαι τα πράγματα με καθαρό μυαλό και είμαι ευγνώμων για τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλιά σας όταν ξεπερνώ τα όρια. Και σας ευχαριστώ που με συγχωρείτε. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και όχι μόνο με τα δικά μου».

Στην αρχική της ανάρτηση, η Χέινγκλ πόζαρε με το κεφάλι της να ακουμπά επάνω στους τάφους των μελών της οικογένειάς της. Μοιράστηκε επίσης, μια χαμογελαστή selfie με ένα άγαλμα ενός «ανυπόμονου αγγέλου» και μια άλλη δίπλα στο άγαλμα δύο μεγάλων αγγέλων. «Κατάφερα να κουτσομπολέψω λίγο με τα κορίτσια» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τώρα έχει πλέον διαγράψει.

Ανέβασε επίσης, μια φωτογραφία του συζύγου της, Τζος Κέλεϊ, που κάθεται δίπλα σε μια ταφόπλακα που φέρει το ίδιο επώνυμο. «Βρήκε τον τάφο του… κάτι που ήταν περίεργο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.


Πηγή