Υλικά για  8 μερίδες:

2 κούπες μαγειρεμένο κινόα

420 γρ. φασόλια pinto σε κονσέρβα, (τα στραγγίζεις)

420 γρ. μαύρα φασόλια σε κονσέρβα, (τα στραγγίζεις)

380 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κούπα καστανό ρύζι

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

¼ κούπας φρέσκο ​​κόλιαντρο

Dressing:

1 κούπας ελαιόλαδο

⅓ κούπας κόκκινο ξύδι

1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι

2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε το κινόα, τα φασόλια, το καλαμπόκι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καστανό ρύζι, τη κόκκινη πιπεριά και το κόλιαντρο μαζί σε ένα μπολ με καπάκι και άφησέ το στην άκρη. Χτύπησε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη σκόνη τσίλι, το σκόρδο, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το πιπέρι καγιέν μαζί σε ένα μικρό μπολ. Στη συνέχεια ρίξε πάνω στην quinoa το dressing. Καλύψτε το μπολ με το καπάκι και βάλτο στο ψυγείο για δύο ώρες. Ανακάτεψε ξανά πριν το σερβίρεις.


Πηγή