Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της απώλειας του 33χρονου στην Καστέλλα Ψαχνών. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στις 4:30΄ το απόγευμα της Τρίτης νεκρός σε ένα χωράφι.

Τον έψαχναν για ώρες αφού δεν απαντούσε στο κινητό και τελικά ένας συγγενής του τον βρήκε πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού. Δίπλα του ήταν ένα μπουκάλι εντομοκτόνου, το οποίο ήταν σχεδόν άδειο. Στο Κ.Υ που διακομίστηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος ήπιε το ισχυρό φυτοφάρμακο. Ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι δεν το πιστεύουν και υποστηρίζουν ότι κάτι άλλο συνέβη.

Τι ρόλο έπαιξε το τροχαίο;

Το πρωί της ίδιας μέρας, ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα κοντά στην Καστέλα. Το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με μηχανή. Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, , όπου νοσηλέυεται χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 33χρονο πατέρα ενός μικρού παιδιού να βάλει τέλος με αυτό τον τραγικό τρόπο στη ζωή του, αλλά και πόσο επιβάρυνε την ψυχολογία του το τροχαίο με τον δικυκλιστή.

Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Νέας Αρτάκης.

 

lamiareport.gr