Στα δικαστήρια τελικά θα οδηγηθούν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγός του Αναστασία Περράκη, για τη λήξη του γάμου τους και επισήμως.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μία κόρη και ζει χωριστά από το 2013 δεν κατάφερε να βρει συναινετικό μονοπάτι στη λύση του γάμο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o Μιχάλης Μουρούτσος κατέθεσε αγωγή ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Ένα μήνα μετά τις «μπηχτές» του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συμπεριφορά της νυν συντρόφου του, της Λάουρας Νάργες, σε σχέση με την 9χρονη κόρη τους και λίγες μόλις εβδομάδες πριν αναχωρήσει για το survivor, ο Ολυμπιονίκης «απάντησε» μέσω της δικαστικής οδού. Με αυτό τον τρόπο κλείνει το κεφάλαιο του έγγαμου βίου τους.
Άλλωστε όπως είχε πει και η Αναστασία η υπόθεση του διαζυγίου είχε παγώσει καθώς δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε κάποια πράγματα.

«Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις», είχε αναφέρει η Αναστασία Περάκη σε συνέντευξή της το 2015, ενώ δύο χρόνια αργότερα είχε πει: «Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».


ΠΗΓΗ