Εικόνες βγαλμένες από …κόμικς εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια πανηγυριού το οποίο πραγματοποιήθηκε σε τοπικό διαμέρισμα πρώην Καποδιστριακού Δήμου, ο οποίος συνορεύει με την Πάτρα.
Αιτία του… κακού χαμού, οι Eρωτικές ορέξεις ηλικιωμένου, ο οποίος ήθελε παιχνίδια με μια από τις πωλήτριες λουλουδιών που δούλευαν στο πανηγύρι, στις φλέβες της οποίας έρεε και τσιγγάνικο αίμα.
Όλα για τον ηλικιωμένο κυλούσαν ομαλά και ο στόχος του θα είχε επιτευχθεί πλήρως, εάν οι προθέσεις του δεν είχαν γίνει αντιληπτές από συγγενικά πρόσωπα της νεαρής γυναίκας η οποία είχε ανταποκριθεί στο Eρωτικό του κάλεσμα και μάλιστα συμφώνησε να βρεθούν κατά τις πρωινές ώρες σε απομονωμένο σημείο για τα …περεταίρω.
Ωστόσο το Eρωτικό ραντεβουδάκι έμελε να κοπεί βίαια, καθώς συγγενείς της πωλήτριας που επίσης είχαν τσιγγάνικο αίμα στις φλέβες τους, έκαναν τσακωτό το ζευγαράκι και εκεί άρχισε ο άγριος καυγάς που είχε και αρκετή δόση από ξύλο.
Τα βάσανα του Eρωτύλου ηλικιωμένου, δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς για το περιστατικό ενημερώθηκε η γυναίκα του η οποία του επιφύλαξε θερμή υποδοχή τις πρωινές ώρες της Κυριακής, οπότε αυτός γύρισε στο σπίτι, με αντικείμενα και ρούχα να εκσφενδονίζονται εναντίον του .
Ο «αχός» από την υπόθεση δεν έχει ακόμα κατακάτσει, καθώς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα επιστρατεύτηκαν τα παιδιά του ηλικιωμένου, τα οποία ήρθαν από την Αθήνα για να μεσολαβήσουν προκειμένου οι γονείς τους να τα βρουν, αλλά και να τα «πούνε» με τους συγγενείς της κοπέλας, οι οποίοι απειλούν πως όπου ξαναβρούν τον Eρωτύλο ηλικιωμένο θα τον περιποιηθούν κατάλληλα.

πηγη: dete.gr