«Νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρξε βία. Έχω άσχημες εμπειρίες. Σου αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Με έχει κάνει να αφιερώσω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στο να παλεύω, όσο μου το επιτρέπει και το οικονομικό κομμάτι», δήλωσε και πρόσθεσε ωστόσο, πως προσπαθεί μέσα από τον πόνο που έζησε, να προσφέρει κάτι καλό στον κόσμο. «Χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη Σουηδία, λέγοντας: «Έκανα ένα live στα social media και μου έγραψε ένα ρατσιστής “go home”, να γυρίσω δηλαδή, πίσω στην Ελλάδα.

Έχω δεχτεί διάφορες απειλές.

Στενοχωριέμαι, πληγώνομαι πάρα πολύ. Δεν πρόκειται όμως, να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω, να πάψω και να παραδοθώ. Μονίμως αισθάνομαι φόβο. Αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν ούτε τις πόρτες.

Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην τηλεόραση».


Πηγή