Για την κατάρα των Ωνάσηδων, ή καλύτερα γιατί δεν υπάρχει «κατάρα των Ωνάσηδων», μίλησε ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας, Αλέξης Μανθεάκης.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala ο Αλέξης Μανθεάκης (ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε επιτεθεί στην Αθηνά χαρακτηρίζοντάς την άπονη και αχάριστη, με αφορμή το διαζύγιο της χρυσής κληρονόμου) και εξηγώντας γιατί δεν υπάρχει η «κατάρα των Ωνάσηδων», ανέλυσε τις επιλογές εκείνες που καθόρισαν τη μοίρα κάποιων μελών της οικογένειας.

«Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση είναι οι επιλογές της. Η Αθηνά Ωνάση, π.χ., διάλεξε τον Ντόντα και όχι κάποιον άνθρωπο από τον κύκλο της που τον γνώριζε. Διάλεξε τον ωραίο, τον ιππέα, τον μεγαλύτερο αλλά και ήρωα. Τον Ολυμπιονίκη. Διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους», ανέφερε. Να σημειωθεί ότι, όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, ο Ντόντα είχε επί χρόνια σχέσεις με call girl κάτι που ο ίδιος, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά.

Αθηνά Ωνάση Ντόντα

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Όπως και ο παππούς της, ο οποίος διάλεξε να πείσει τον Αλέξανδρο Ωνάση να πετάξει με ένα αεροπλάνο το οποίο ο γιος του και μοιραίος πιλότος του έβρισκε προβληματικό».

Αριστοτέλης και Αλέξανδρος Ωνάσης στον Σκορπιό
Αριστοτέλης και Αλέξανδρος Ωνάσης στον Σκορπιό

Φαίνεται ότι η δυνατότητα να παίρνουμε τη μοίρα στα χέρια μας έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Προφανώς είναι καλύτερο να είμαστε υποκείμενα της μοίρας παρά αντικείμενά της.

Αθηνά Ωνάση Ντόντα
Αριστοτέλης Ωνάσης Μαρία Κάλλας
Αριστοτέλης Ωνάσης, Μαρία Κάλλας

iefimerida.gr

Πηγή