Capture 128.jpg
Capture 128.jpg

Γειτόνισσα του αστυνομικού θα μιλήσει στο Live News και θα περιγράψει τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου της οικογένειας, μπροστά στα μάτια του αμέτοχου θείου του, αλλά και της ίδιας του της μητέρας.

«Τα περιστατικά γινόντουσαν μπροστά στους θείους του αστυνομικού. Το καλοκαίρι στο χωριό ήταν και ένας θείος παρών του αστυνομικού που χτυπούσε το παιδί έξω στον δρόμο. Του λέει (ο αστυνομικός) «έλα εδώ ρε συ. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Θα σε…» μέσα στη μέση του δρόμου και να του κοπανάει μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι».

«Ο θείος ήταν στο μπαλκόνι, δεν πήρε θέση τίποτα, ούτε μίλησε. Η μάνα ήταν κάτω στον δρόμο γύρισε την πλάτη έφυγε. Σας λέω ο φόβος και τρόμος».

«Αν αποφασίσουν ότι φταίω, ας πληρώσω»

Η 35χρονη μητέρα τα παιδιά θα πει πως πονάει για τα παιδιά της και πως οι γονείς της προσπάθησαν να δουν τα παιδιά της.

«Ενδιαφέρομαι και πονάω για τα παιδιά μου. Οι γονείς μου έχουν προσπαθήσει να δουν τα εγγόνια τους παρά πολλές φορές. Πήγαν στο νοσοκομείο, ζήτησαν να δουν τα παιδιά και τους το απαγόρευσαν. Από την πρώτη ημέρα, τους πήγαν ρούχα, παιχνίδια, προσωπικά αντικείμενα που χρειάζονταν. Αλλά οι άνθρωποι του νοσοκομείου τους έδιωξαν λέγοντας πως απαγορεύεται να τα προσεγγίσουν».

«Μακάρι να γινόταν σήμερα κιόλας να γυρίσουν στο σπίτι. Έχουμε περάσει πάρα πολλά. Αν αποφασίσουν ότι φταίω, ας πληρώσω. Εγώ είμαι στην διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή και δεν έχω πρόβλημα να με εξετάσει και ψυχίατρος. Όσα είπα στις Αρχές δεν αλλάζουν».

Αύριο η ψυχιατρική αξιολόγηση της συζύγου του αστυνομικού

Αύριο, Παρασκευή, θα διενεργηθεί η ψυχιατρική εξέταση της 35χρονης συζύγου του αστυνομικού.

Ιδιαίτερα, η διαταγή για την πραγματογνωμοσύνη αναφέρει τα εξής:

«Να εξεταστεί εάν η ύποπτη παρουσιάζει νοσηρή διατάραξη των πνευματικών της λειτουργιών ή διατάραξη της συνείδησης της και ειδικότερα εάν παρουσιάζει νοητική στέρηση και σε ποιο βαθμό ή εάν πάσχει από κάποια ψυχική νόσο».

«Ιδίως δε πρέπει να διερευνηθεί το ζήτημα εάν οι αναφορές της σχετικά με την τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος των τέκνων της τόσο από την ίδια όσο και από τον σύζυγο της αξιολογούνται ως ειλικρινείς, αναληθείς ή ακόμη και υποβολιμαίες από τρίτα πρόσωπα ενώ ιδίως πρέπει να διερευνηθεί εάν η τυχόν υφιστάμενη ψυχική της πάθηση και η φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε (καθώς και η έκτακτη διακοπή αυτής) ήταν δυνατό να επηρεάσει τη συνείδηση της κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καταθέσει ψευδή ή ανύπαρκτα περιστατικά».


Πηγή