Στα εγκαίνια της αναμορφωμένης περιοχής του όρμου Κράκαρη στην παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων, θα προχωρήσει το Σάββατο 30 Ιουνίου, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η παράσταση Μικρό κόκκινο καπέλο στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Λιπάσματα 2018- Φεστιβάλ στη θάλασσα» στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Στο χώρο έχουν δημιουργηθεί, περιπατητικός χώρος και ποδηλατόδρομος, δημοτικό αναψυκτήριο, παιδική χαρά, παγκάκια, ζαρτινιέρες, τουαλέτες, δεντροφύτευση, περιοχή πάρκινγκ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και μέριμνα για εύκολη πρόσβαση των ΑμεΑ.

«Το μικρό κόκκινο καπέλο» της Ομάδας Γλυκές Ρέγγες, βασίζεται σε ένα κόκκινο καπέλο, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απλό αντικείμενο. Έτσι λοιπόν, ένα κόκκινο καπέλο ταξιδεύει παντού, ακόμα και στο άγνωστο. Μαζί με τις Γλυκές Ρέγγες, τα παιδιά φτιάχνουν ιστορίες. Ταξίδι, διαδρομή, προορισμός: όλα γίνονται θεατρικές σκηνές, ανεξάντλητα δημιουργικές, με αστείρευτο χιούμορ και πολύ ενέργεια, που μοιράζονται εξ’ ίσου ηθοποιοί και παιδιά.

Επιπλέον, ένα κόκκινο καπέλο πάνω στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, μπορεί να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα και να αντιμετωπίζει καταστάσεις που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς άλλος, εκτός από τους μικρούς φίλους που το παρακολουθούν, αλλά και οι οποίοι «κατευθύνουν» την παράσταση.

Πηγή φωτο: Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Info
Πρόσβαση στην είσοδο της αναμορφωμένης περιοχής του όρμου Κράκαρη, στην παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων, από το Κερατσίνι:
Προς Ανάπλαση Παραλίας (Λιπάσματα) από το Κερατσίνι, από τον Περιφερειακό, βγαίνοντας από τα τούνελ, στο φανάρι δεξιά…
Δείτε το χάρτη.

Μοιράσου το άρθρο:


Πηγή