Κάτι παραπάνω από σπαρακτικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με την 23χρονη μητέρα του τραγικού τροχαίου στα Ζωνιανά, να μαθαίνει ότι το δίχρονο κοριτσάκι της είναι νεκρό. Το δύσκολο αυτό έργο, ανέλαβαν ψυχολόγος και ψυχίατρος αλλά και η μητέρα της 23χρονης που εκείνη ουσιαστικά ήταν αυτή που της ανακοίνωσε όσο πιο ανώδυνα μπορούσε, το τραγικό μαντάτο.

Η 23χρονη μέχρι και λίγα λεπτά πριν μάθει για την κόρη της, ρωτούσε όποιον έβλεπε ωστόσο κανείς δεν είχε απάντηση γιατί ακριβώς δεν ήξερε τι και πως να το πει.

Όπως περιγράφει στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κ. Ανέστης Κιούλπαλης, η μητέρα της 23χρονης ήταν αυτή που ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός με τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο να έχουν συμβουλευτικό κυρίως ρόλο σε όλο αυτό. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές όμως η νεαρή μητέρα το αποδέχθηκε.

Αυτό που περιμένουν όλοι από εκείνη είναι να σταθεί ξανά στα πόδια της καθώς έχει να μεγαλώσει άλλα τρία μικρά παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, ο κ. Κιούλπαλης λέει ότι ενδεχομένως την Πέμπτη (27/10) η 23χρονη να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕθ και να μεταφερθεί στη Χειρουργική Κλινική. Πλέον, έχει αποσωληνωθεί, αναπνέει μόνη της και έχει σταθερό αιματοκρίτη.

Πηγή: ekriti.gr