Με τις εμφανίσεις της έχει κάνει, μεταξύ άλλων, τη Μύκονο να …αναστενάξει. Δεν είναι τυχαίο. Η 35χρονη Αντριάνα Λίμα διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά – και καλοπληρωμένα – κορμιά της διεθνούς σόου-μπιζ. Πως το διατηρεί;

Οι ασκήσεις υψηλής έντασης:

Ακολουθώντας τη σειρά ασκήσεων υψηλής έντασης – με ενδιάμεσα διαλείμματα σε πιο ήπιο ρυθμό – που ονομάζεται «Hit» οι οποίες περιλαμβάνει πολλά και μικρά πηδήματα με σχοινάκι που ενισχύουν την αθλητική της ικανότητα, την απώλεια λίπους και τη σωματική τόνωση. Ενα μικρό μυστικό της επίσης είναι ότι πριν από κάθε φωτογράφιση ή δημόσια εμφάνισή της, επιλέγει να κάνει πολλά squats και κοιλιακούς για να τονώσει το σώμα της και να βγει καλύτερο το αποτέλεσμα. Η ίδια αγαπά ιδιαίτερα, επίσης, τις ασκήσεις του μποξ που γυμνάζει το σώμα, βοηθάει στη σωστή λειτουργία της καρδιάς, στη στάση του σώματος αλλά και τη γιόγκα που έχει την ικανότητα να τη διατηρεί ήρεμη.

Η διατροφή της: 

Καθημερινά λαμβάνει 150 γραμμάρια πρωτεΐνης από κρέας, λαχανικά ή ειδικά ροφήματα. Το πρωί καταναλώνει αρκετές θερμίδες και όσο περνάει η ημέρα της μειώνει σταδιακά. Το πρωινό της λοιπόν περιλαμβάνει βρώμη με σταφίδες και ασπράδια αυγών ή μούσλι με γιαούρτι και μέλι.

Κατά βάση τα μεσημεριανά γεύματα του supermodel απαρτίζονται από ψάρι, κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας και με τη συνοδεία λαχανικών.  Επίσης, μετά από αυτό το γεύμα μπορεί να καταναλώσει μια μπάρα μαύρης σοκολάτας ή μια κουταλιά του γλυκού μέλι.

Για βραδινό μόνο μια σαλάτα. ΄Ετσι κοιμάται καλύτερα χωρίς να είναι φουσκωμένη, το επόμενο πρωί νιώθει πιο ενυδατωμένη και μπορεί με αυτό το βραδινό γεύμα να έχει τον έλεγχο του βάρους της.

thetoc.gr