Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Επαγγελματικές επιτυχίες, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, σκάφη, ακριβά ταξίδια και υπερπολυτελή αυτοκίνητά. Αυτή ήταν μόνο η μια πλευρά του νομίσματος που έκρυβε καλά την άλλη, καθώς τα χρέη, οι πλειστηριασμοί, το απλήρωτο προσωπικό και οι κακουργηματικές πράξεις του γνωστού ποινικολόγου τον έφεραν από το ζενίθ στο ναδίρ.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να είχε χρέη τα τελευταία 15 χρόνια.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα του στο Πάτημα Χαλανδρίου. Αυτή που φιλοξενείται σ’ ένα οικόπεδο 410 τ.μ. Το 2006 ο Απόστολος Λύτρας, με εγγυητές του γονείς του φέρεται να παίρνει τραπεζικό δάνειο ύψους 360.000 ευρώ, διάρκειας 480 μηνών.

Μετά από μια 5ετια σταμάτησε να αποπληρώνει το δάνειο και η τράπεζα το 2011 βγάζει την πρώτη διαταγή πληρωμής. Στο συγκεκριμένο ακίνητό διέμενε με την οικογένεια του, την πρώην γυναίκα του και της 2 κόρες του. Τρία χρόνια μετά θα χωρίσει με την πρώην σύζυγό του που στέκεται φανατικά στο πλευρό του και θα παντρευτεί την 37χρονη ποινικολόγο.

Μηνύματα από την περιβόητη συνομιλία στο viber  θα φέρουν στο φως πως ο Απόστολος Λύτρας είχε μετρητά στο σπίτι, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έβαζαν φρένο στον πλειστηριασμό. Το κάστρο της αυτοκρατορίας Λύτρα φαίνεται πως έχει χτιστεί στην άμμο και έτσι η πτώση ξεκίνησε.

Η ενήλικη κόρη του θα προσπαθήσει εκείνη να σώσει το σπίτι στο Χαλάνδρι και θα επικοινωνήσει με την 37χρονη σύζυγο του Λύτρα.

Ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον πλειστηριασμό γραφείων του, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά, είναι προγραμματισμένο να βγουν στο σφυρί στις 20 Νοεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τις 74.000 ευρώ.

Ο Απόστολος Λύτρας σήμερα με δήλωσή του μέσα από τις φυλακές θα ζητήσει για ακόμη μια φορά συγνώμη και θα πει πως τα χρέη του δεν έχουν να κάνουν με την νυν σύζυγο του.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Πέρα από τα ακίνητα, που κινδυνεύει ο ίδιος να χάσει, οι καθυστερήσεις πληρωμών στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί με την σύζυγό του, έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όριά τους , η σελίδα μάλιστα του γραφείου του στη Σκουφά στο κέντρο της Αθήνας είναι κατεβασμένη.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, φέρεται να έχει στο όνομά της εκτός από την πολυτελή μονοκατοικία στον Γέρακα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού, κάποιοι από τους οποίους συνδέονται με τη δικηγορική εταιρεία.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πλέον η 37χρονη δικηγόρος φέρεται να άλλαξε τους κωδικούς στο e-banking, έχοντας στην ουσία μόνο η ίδια πρόσβαση στα χρήματα που διέθεταν.

Σκοπεύει, δε, να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.


Πηγή