Η ζωή που προέβαλαν έμοιαζε με παραμύθι: υπερπολυτελή ταξίδια, σκάφη, πανάκριβα αυτοκίνητα επιτυχίες στη δικηγορία και δεκάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πίσω από το λαμπερό περιτύλιγμα, όμως, κρύβονταν χρέη, δάνεια, απλήρωτο προσωπικό και πλειστηριασμοί.

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουνίου βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Πάτημα Χαλανδρίου. Αυτή που φιλοξενείται σ’ ένα οικόπεδο 410 τ.μ. όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους. Από εδώ φέρεται να ξεκίνησε χθες για να παραδοθεί, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μέρος από τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι όπου έμενε με την 37χρονη σύζυγό του στον Γέρακα και προσπαθούσε να πάρει στα χέρια του, προχθές το βράδυ, σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για τη ρύθμιση του συγκεκριμένου χρέους ώστε να σταματήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού. Κάτι, που εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε και στο μήνυμα που έστειλε, στο viber, με αποδέκτες την σύζυγο και συνεργάτες του.

Ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον πλειστηριασμό γραφείων του, επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά, είναι προγραμματισμένο να βγουν στο σφυρί στις 20 Νοεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τις 74.000 ευρώ.

Πέρα από τα ακίνητα, που κινδυνεύει ο ίδιος να χάσει, οι καθυστερήσεις πληρωμών στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί με την σύζυγό του, έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όριά τους.

Στενός συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα, μάλιστα, φέρεται να πλήρωσε με δικά του χρήματα τα έξοδα για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι επίκειται φορολογικός έλεγχος για τον Απόστολο Λύτρα, μετά και τις αναφορές για την ύπαρξη χρημάτων στο σπίτι, ικανών να καλύψουν τις δανειακές υποχρεώσεις, αλλά και τη μισθοδοσία 14 υπαλλήλων.


Πηγή