Δεν επιβεβαιώνεται ούτε στο παραμικρό το θέμα με την βάπτιση και τον σύζυγό που υποτίθεται πως διάβασε στην δεξίωση λίστα με τους εραστές της γυναίκας του και που έκανε το γύρω της Ελλάδας. Από την πρώτη στιγμή, επισημάναμε το ενδεχόμενο να είναι ακόμη μια “τρολιά” από αυτές που κυκλοφορούν το ίντερνετ με σκοπό το χιούμορ, επιλέξαμε να μην αναφέρουμε την πόλη και να κρατήσουμε αποστάσεις για το αν το θέμα αυτό αληθεύει.

Όσο και αν προσπαθήσαμε χθες να μάθουμε κάτι περισσότερο στάθηκε αδύνατο καθώς κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό παρά μόνο τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Πως γινεται όμως σε μια δεξίωση με παριστάμενους τόσους ανθρώπους, σε μια τόσο μικρή κοινωνία όπως το Άργος, να μην βρεθεί κάποιος που να παραβρέθηκε ή να άκουσε κάτι;

Το θέμα όμως που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην πόλη του Άργους είναι η εμφάνιση ως “δημοσιογράφος” τηλεοπτικού σταθμού της Περιφέρειας, σε ζωντανή σύνδεση με Πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, πουεπιβεβαίωσε (επανειλημμένα) το θέμα ως υπαρκτό και γενόμενο αναφέροντας και γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Αυτό ηταν που ξεχείλισε την οργή του Αργείου δικηγόρου Σωτήρη Κωτσοβού, που δήλωσε πως θα καταφύγει στην δικαιοσύνη γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της κ. Κατερίνας Κουρτέλη, παλιάς ρεπόρτερ και παρουσιάστριας τοπικών καναλιών σε κεντρικό αθηναικό κανάλι, όπου “κατέθεσε” live ως πραγματική είδηση,πικάντικες στιχομυθίες συζυγικής απιστίας κατα τη διάρκεια της βάπτισης των δίδυμων παιδιών τους στο Αργος !! Το “γεγονός” αυτό βέβαια ΟΥΤΕ έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλα και ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή …


Οφείλει λοιπόν άμεσα , ΣΗΜΕΡΑ, ή ίδια κυρία να αποδείξει την αλήθεια του ρεπορτάζ της, κάνοντας το πιο συγκεκριμένο…


Αλλιώς επειδή η δημόσια διαπόμπευση χωρίς κάν ονομαστικές αναφορές, ενός συγκεκριμένου τόπου με ψευδή γεγονότα, στοχοποιεί ολόκληρο τον πληθυσμό και ειδικά όσους έχουν δίδυμα παιδιά που ήδη βάπτισαν ή θα βαπτίσουν μελλοντικά και θα “σέρνεται” πάνω τους η πικάντικη ιστορία της εν λόγω κυρίας, θα προωθηθεί το βίντεο του “ρεπορτάζ” της στην Εισαγγελία για να δώσει εξηγήσεις αν όχι και ποινικό λόγο. Ετσι για να μάθει πως τα “δημοσιογραφικά απόρρητα” , έχουν να κάνουν με αληθινές πληροφορίες και όχι με διάδοσεις απρόσωπων συκοφαντιών που προσβάλουν ένα ολόκληρο τόπο και μόνον για να την.. ξαναθυμηθούμε τηλεοπτικά.. Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας για να σταματήσει αυτός ο κανιβαλλισμός απο τον κάθε αρπακόλα του μικροφώνου και της κάμερας..”


Συμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο κ Κωτσοβός θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά…