Όλα τα ενδεχόμενα διερευνά η αστυνομία, σχετικά με το νέο περιστατικό bullying με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της.

Η 7χρονη έδωσε κατάθεση στην ειδική παιδοψυχολόγο της Ελληνική Αστυνομίας αλλά η εικόνα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη για τι συνέβη στο Δημοτικό σχολείο των Βορείων Προαστίων.

Το κοριτσάκι, που βρίσκεται σε σύγχυση, «είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη», σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στο Mega και την εκπομπή Live News. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 7χρονη, που φοιτεί στην πρώτη τάξη Δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων της Αττικής, βρέθηκε από συμμαθήτριές της, δεμένη πισθάγκωνα με σκοινί και φιμωμένη με σελοτέιπ στις τουαλέτες του σχολείου.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σημειώνεται ότι μετά τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, όπως μεταδίδει το Mega, δεν βρήκαν ούτε το σκοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη ήταν δεμένη και φιμωμένη. Οι συμμαθήτριές της που την βρήκαν, δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Η εντολή που έχει δοθεί από τις δικαστικές αρχές είναι να ξαναμιλήσει με την παιδοψυχολόγο αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες έχει δημιουργηθεί το τραύμα που έχει στο χέρι της.


Πηγή