Μπάγερν Μονάχου: Το ροζ σκάνδαλο που προκαλεί τριγμούς στην «Bild»

Πώς ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, προκάλεσε αλλαγές στο εσωτερικό της εφημερίδας «Bild».

Δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες, αλλά συμβαίνουν και αυτά! Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, προκάλεσε αλλαγές στην πιο γνωστή γερμανική εφημερίδα, την «Bild». Πώς; Λόγω της σχέσης του με τη Λένα Βούρζενμπεργκερ!

Ο Γερμανός τεχνικός έχει χωρίσει με τη σύντροφό του Βερένα. Οι δυο τους ήταν μαζί για 15 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά. Ο 34χρονος, μάλιστα, προχώρησε τη ζωή του. Δεν άργησε να βρει την επόμενη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport 1» αυτή είναι η δημοσιογράφος Λένα Βούρζενμπεργκερ. Μαζί πέρασαν τις διακοπές τους σε γιο στην Ιμπιζα.

Το πρόβλημα με τη μεταξύ τους σχέση είναι ότι η εν λόγω δημοσιογράφος την τελευταία διετία καλύπτει το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου για την «Bild». Αυτό πλέον σταματά να συμβαίνει. Οι ιθύνοντες της εφημερίδας αποφάσισαν να την αλλάξουν πόστο. Προηγουμένως έκανε το ρεπορτάζ της Βέρντερ Βρέμης, αλλά στην πορεία πήρε «μεταγραφή», καθώς στον χώρο θεωρείται αρκετά καλή.

Για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, το έτερον ήμισυ του Νάγκελσμαν ήταν που επηρεάστηκε. Ήδη έχει αντικατασταθεί.

Όλα αυτά κι ενώ στους Βαυαρούς παραμένει στο προσκήνιο το σίριαλ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η στάση της Μπάγερν Μονάχου προκαλεί εντύπωση, αφού αυξάνει διαρκώς το ποσό. Ο παίκτης πιέζει από την πλευρά του για να φύγει.


Πηγή