Μπρουσκέτα με σύκα και προσούτο





Φινετσάτο γεύμα, απόλυτα καλοκαιρινό, όμορφο στο πιάτο.

Υλικά

  • 4 φέτες ψωμί, λεπτές
  • Άλειμμα τυρί ή φετούλες παρμεζάνα
  • 3 σύκα
  • 6-8 λεπτές φέτες προσούτο
  • Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ψήνετε ελαφρά το ψωμί και απλώνετε το άλειμμα ή τις φετούλες παρμεζάνας
  • Από πάνω απλώνετε τις φέτες προσούτο
  • Κόβετε τα σύκα σε φέτες γαρνίρετε και σταλάζετε λίγο μπαλσάμικο
  • Ολοκληρώστε την μπρουσκέτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι

iefimerida.gr