Κάθε χρόνο από το 1990, 55.000 άνθρωποι συρρέουν σε μία έρημο της Νεβάδα για ένα από τα πιο ιδιαίτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Ο λόγος για το Burning Man, το φεστιβάλ που διαρκεί οχτώ μέρες και οι συμμετέχοντες καταλαμβάνουν με τις σκηνές ή τα τροχόσπιτά τους μία ημικυκλική έκταση, που αποκαλείται Black Rock City από το όνομα της ερήμου όπου δημιουργείται.

Στο Burning Man που χαρακτηρίζεται ως το πιο γυμνό φεστιβάλ στον κόσμο, ο κόσμος πάει για να κυκλοφορήσει ημίγυμνος ή γυμνός με εκκεντρικές στολές, για να ακούσει ή για να παίξει μουσική και για να εκθέσει ή να απολαύσει κολοσσιαία γλυπτά που μετατρέπουν το απέραντο, σκονισμένο τοπίο της ερήμου σε σκηνικό βγαλμένο από το Mad Max.

Φυσικά και φέτος το παρών στο φεστιβάλ έδωσαν κάποια από τα διάσημα πρόσωπα του πλανήτη με πρώτη και καλύτερη την Alessandra Ambrosio!

Το νέο edgy look της Alessandra Ambrosio έκανε πολλούς να μην αναγνωρίσουν το διάσημο μοντέλο. Με ανανεωμένη διάθεση η 37χρονη σταρ της πασαρέλας βρέθηκε στο φεστιβάλ υιοθετώντας ένα σπορ 90s look αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία μας.

Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα όλων δεν ήταν άλλο από τα κοτσιδάκια στα μαλλιά της που έδωσαν ένα εξωτικό στυλ στην εμφάνισή της.

Μεταξύ άλλων στο φεστιβάλ βρέθηκαν η Lais Ribeiro, η Heidi Klum, η Karlie Kloss και πολλοί άλλοι!

Karlie Kloss

Heidi klum

govastileto.gr


Πηγή