Θρίλερ με 43χρονο άνδρα, ο οποίος για 11 ολόκληρες ώρες απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας – Πρόκειται για κάτοικο του Γέρακα Αττικής που αντιμετωπίζει ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα – Οι διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ έδωσαν μάχη μέχρι τις 4 το πρωί – Αποκλειστικές εικόνες και Βίντεο – Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά διερχόμενος οδηγός που βρέθηκε στη περιοχή..
Ήταν στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (27-07-2016) όταν ο 43χρονος που κατάγεται από τον Γέρακα Αττικής, μετέβη με το αυτοκίνητο του στην υψηλή γέφυρα της πόλης όπου στη συνέχεια ανέβηκε στα κάγκελα και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τον 43χρονο άνδρα ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας με ειδικούς διαπραγματευτές, οι οποίοι τον πλησίασαν και άρχισαν να του μιλούν για να τον αποτρέψουν από την πράξη αυτή. Στη περιοχή κατέφθασε λίγο αργότερα και ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας,Ταξίαρχος, Νίκος Γεωργακόπουλος.

Παράλληλα κάτω από την γέφυρα υπήρχε όχημα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Το θρίλερ διήρκησε για 11 ολόκληρες ώρες, μέχρι τις 4:00 το πρωί, ώσπου ο43χρονος πείστηκε τελικά να ακολουθήσει τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να λήξει ο συναγερμός.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και λίγο αργότερα αποχώρησε μαζί με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 43χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά διερχόμενος οδηγός που βρέθηκε στη περιοχή.

eviazoom.gr