Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο ιταλικών εταιρειών έκανε το ντεμπούτο του το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια του νέου καταστήματος P ZERO World στο Μόντε Κάρλο.

Η μοτοσικλέτα θα διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο/κίτρινο και μπλε/λευκό και θα ξεχωρίζει χάρη σε λεπτομέρειες που φέρουν την υπογραφή της Pirelli, όπως το μικρό φέρινγκ πάνω από το εμπρόσθιο φανάρι και τα προστατευτικά του ρεζερβουάρ που είναι κατασκευασμένα από ειδικό καουτσούκ.

Ειδικής κατασκευής είναι και η σέλα που υπογράφει το τμήμα έρευνας Castiglioni, ενώ ξεχωριστή και άκρως εντυπωσιακή νότα προσδίδουν στην κατασκευή οι τρεις απολήξεις των εξατμίσεων που έχουν κεραμική βαφή, ανθεκτική στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η μοτοσiκλέτα εφοδιάζεται με λάστιχα Diablo Supercorsa SP τα οποία ξεχωρίζουν από τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στα πλαϊνά τους σημεία.

Η MV Agusta Dragster 800RR Pirelli χρησιμοποιεί το γνωστό τρικύλινδρο μοτέρ των 798 κ. εκ. που αποδίδει 140 hp @ 12.300 σ.α.λ και 87 Nm ροπής @ 10.100 σ.α.λ.

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 σε περιορισμένα αντίτυπα με την τιμή της να μην έχει γίνει γνωστή προς το παρόν.


Πηγή