Με την ευκαιρία των γενεθλίων για τα 50 χρόνια της Σελίν Ντιόν, ο Πέπε Μουνιόζ έκανε ένα υπέροχο δώρο στην πρώην φίλη του.

Ο Μινιόζ ήταν ο αγαπημένος χορευτής της ντίβας ενώ οι δυό της έγιναν αχώριστοι για ένα διάστημα. Πολλά ήταν τα σχόλια για την διάσημη τραγουδίστρια και τον 33χρονο χορευτή και ζωγράφο.
Ο Μινιόζ επέστρεψε στο Παρίσι ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει το χορό για να αφιερωθεί στη ζωγραφική και το σχέδιο, αλλά θέλησε να τιμήσει την Ντιόν με ένα πορτρέτο: «Χρόνια πολλά αφεντικό!», έγραψε.


Και το ζευγάρι μπορεί να χώρισε, αλλά η ντίβα χρησιμοποιεί τον Μινιόζ για τις πρόβες στα χορευτικά της. Ετσι, ενόψει της τουρνέ που ξεκινάει στην Ασία και θα την οδηγήσει ως το Τόκιο, Μακάο και Μπανγκόνγκ, η Ντιόν δούλεψε σκληρά στις πρόβες με τον άλλοτε αγαπημένο της.

Σύμφωνα με τη Vogue, η 50χρονη Ντιόν γνωρίστηκε με τον Πέπε Μινιόζ στο Λας Βέγκας πριν από μερικά χρόνια όταν αναζητούσε έναν χορευτή-χορογράφο.

Οι δυό τους έγιναν αχώριστοι και κυκλοφορούσαν ελεύθερα ως ζευγάρι στο Παρίσι. Η σχέση είχε ανανεώσει την Καναδή ντίβα και στο ενδυματολογικό κομμάτι…

Το ζευγάρι άφησε εποχή με το υπερβολικά αισθησιακό ντουέτο επί σκηνής, στο Παρίσι, το 2017:


ΠΗΓΗ