Το 1999, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Forces of Nature», ο Μπεν Άφλεκ ερωτεύτηκε την Τζόρτζια (την πολιτεία των ΗΠΑ).

Τέσσερα χρόνια αργότερα, δεν άντεξε κι αγόρασε μια 352 τετραγωνικών χιλιομέτρων φυτεία στη νήσο Χάμπτον. Το νησάκι περιβρέχεται από τον ποταμό North Newport River και είναι προστατευόμενη περιοχή.

Η φυτεία ήρθε με «προίκα» μια έπαυλη σε ρυθμό Greek Revival. Η σχεδόν 560 τετραγωνικών μέτρων έπαυλη διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τεσσεράμισι μπάνια (τώρα, τι σημαίνει τεσσεράμισι μπάνια είναι άγνωστο). Δωρικού ρυθμού κολώνες στην μπρος και πίσω βεράντα, με καταπληκτική θέα στο ποτάμι. Γύψινος εσωτερικός διάκοσμος, παρκέ από πεύκο, πελώρια τζάκια.

Για όλα αυτά, ο Μπεν κατέβαλε 7,1 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όλα αυτά τα πουλάει αντί 8,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον στην εν λόγω ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα εξοχικό, καθώς και το «Oyster House» (Το Σπίτι του Στρειδιού), με εμβαδόν 930 τετραγωνικά και πέντε υπνοδωμάτια με κουκέτες που έχουν κατασκευαστεί από ξυλεία πλοίων που ανασύρθηκαν από τον βυθό της θάλασσας.

Για όσους αναρωτηθούν για το «γιατί», οφείλουμε να θυμίσουμε ότι ο Μπεν είναι σε διαδικασία διαζυγίου από την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.

Προσφάτως, αγόρασε σπίτι – αντί 19,25 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγα μόλις οικοδομικά τετράγωνα από το σπίτι που ζει η Γκάρνερ με τα τρία παιδιά τους.


ΠΗΓΗ