Χρώμα παντού. Δυνατή μουσική. Φρέσκα λαχανικά από τη λαϊκή. Ψάρια που καθαρίζονται επιτόπου. Κρέας από τον δικό της χασάπη. Αυτή είναι μια τυπική εικόνα στην κουζίνα της Color Cook, κατά κόσμο Ιωάννα, στην Αγία Παρασκευή.

Δεν είναι μαγειρείο, δεν είναι εστιατόριο…είναι η κουζίνα της Ιωάννας που άφησε μια καριέρα στο γραφείο για να κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

Αν σας έχει λείψει το νόστιμο σπιτικό φαγητό και δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε, η πάντα χαμογελαστή Ιωάννα, κρυμμένη πίσω από τα πιο φρέσκα υλικά, είναι πανέτοιμη να φέρει στο τραπέζι σας ό,τι σας έχει λείψει από την ¨κουζίνα¨ της μαμάς και όχι μόνο… Το μενού ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, με πολλές και διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα! Σουτζουκάκια, γεμιστά, παπουτσάκια, τάρτες, κεφτεδάκια, είναι μερικά μόνο από τα λαχταριστά φαγητά που θα σας κάνουν να τα ζητάτε ξανά και ξανά!

Εκτός όμως από το καθημερινό μενού η Color Cook, δέχεται και παραγγελίες. Φανταστείτε την Ιωάννα σαν την προσωπική σας σεφ, που ετοιμάζει ένα τέλειο τραπέζι για τους φίλους σας, ένα υγιεινό γεύμα για εσάς που ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διατροφή, λιχουδιές για το παιδικό πάρτι, αγαπημένα και κλασικά γλυκά και ό,τι άλλο μπορεί να λαχταρίσετε.

Aνακαλύψτε τη χρωματιστή μαγειρική της Colorcook!

Λειτουργεί Δευτέρα- Παρασκευή με delivery 12.00-15.00 και takeaway 12.00-17.00 και Σάββατο με ειδικές παραγγελίες.

Λάμπρου Κατσώνη 1, Αγία Παρασκευή

Τηλ: 693 6060688

Ε-mail: colorcook@colorcook.gr

Facebook: Color Cook by Ioanna

Instagram: colorcook_byioanna
Πηγή