Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια απίστευτη ιστορία βάπτισης που έγινε στην Άργολίδα όταν ο πατέρας των νεοφώτιστων δίδυμων παιδιών διάβασε λίστα με τους Eραστές της γυναίκας του! Δεν γνωρίζουμε αν η πικάντικη είδηση αυτή αληθεύει ή είναι ακόμα ένα τρολάρισμα για να γελάσουμε πάντως από το πρωί έχει γίνει ο κακός χαμός στο διαδίκτυο και όλοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερα…

Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι καλεσμένοι σε βάπτιση στην Αργολίδα όταν στο τραπέζι της δεξίωσης και αφού όλα έδειχναν φυσιολογικά κατά την διάρκεια του μυστηρίου, ο πατέρας των νεοφώτιστων διδύμων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε.

Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του.

Όπως ήταν φυσικό ο ένας μετά τον άλλον οι παριστάμενοι (Eραστές) χλόμιασαν ακούγοντας το όνομά τους.

Η δε άτακτη σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.

Η μάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες δεν άργησε να ξεκινήσει και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.