Η διάσημη τραγουδίστρια, μέσα από μία ανάρτησή της, στο Instagram παραδέχεται ότι στη διάρκεια της περιοδείας της, το 2014 πλήρωνε γυναίκες συνοδούς πολυτελείας για να κάνουν σεξ μαζί της, επειδή την περίοδο εκείνη ένιωθε «μόνη και χαμένη». Ο λόγος για την Λίλι Άλεν, η αποκάλυψη της οποίας προκάλεσε – όπως ήταν αναμενόμενο – σάλο.

Η σταρ της Ποπ μουσικής εξήγησε ότι η ιστορία της αυτή περιγράφεται στο νέο της βιβλίο, «My Thoughts Exactly», που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ωστόσο, πληροφορήθηκε ότι εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας πρόκειται να δημοσιεύσει την ιστορία με τις ιερόδουλες κι επειδή δεν θέλει να διαστρεβλωθεί η αλήθεια, αποφάσισε να δώσει τη δική της εκδοχή, μέσα από τα social media.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Άλεν όλα έγιναν το 2014 κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Ήταν μία περίεργη και δύσκολη περίοδος για την ίδια, καθώς λίγο καιρό πριν είχε φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της, υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ ο γάμος της περνούσε σοβαρή κρίση. «Κοιμήθηκα με γυναίκες συνοδούς, όταν ήμουν σε περιοδεία, επειδή ένιωθα χαμένη και μόνη κι έψαχνα για κάτι. Δεν είμαι περήφανη, δεν είναι, όμως, και κάτι για το οποίο ντρέπομαι» έγραψε μεταξύ άλλων, στην επίμαχη ανάρτησή της, που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το διαζύγιο της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της βγήκε επισήμως πριν λίγους μήνες, αν και το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2016. Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Άλεν είχε παραδεχτεί ότι στη διάρκεια εκείνης της περιοδείας είχε απατήσει τον τότε σύζυγό της, χωρίς, όμως, να αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Είχε τονίσει όμως και πάλι ότι ήταν μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδος, όπου ένιωθε χαμένη, απογοητευμένη και κακή μητέρα.

newsbeast.gr


Πηγή