Καλεσμένη στην εκπομπή του Happy Day ήταν η Δήμητρα Ματσούκ, η οποία μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, εστιάζοντας στην κοινή της πορεία δίπλα στον Πέτρο Κόκκαλη μετά τον πρόσφατο γάμο τους.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν ο Πέτρος. Στις ίδιες ερωτήσεις που μου κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι λογικό να δίνω τις ίδιες απαντήσεις με τον φόβο να καταντήσω γραφική και βαρετή. Αλλά τι να κάνω που αυτή είναι η αλήθεια;», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Όσον αφορά τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα είπε: «Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν ακριβώς να εξηγηθούν και αυτή είναι και η γοητεία τους βέβαια. Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη».

«Ήμουν ανοιχτή στα ωραία πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα τι θέλω και όταν τον γνώρισα κατάλαβα πολύ καλά ότι ξέρω τι θέλω. Έχουμε πολύ κοινές συνήθειες», πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, εκεί είναι καλύτερος ο Πέτρος. Είμαι όμως περιποιητική και καλή σε όλα τα υπόλοιπα. Ελπίζω οι φεμινίστριες που θα με ακούσουν να μη με παρεξηγήσουν αλλά το είχε πει και ο ίδιος στη συνέντευξη που είχαμε δώσει στον Χατζηνικολάου, ότι είμαι σίφουνας στον νεροχύτη. Είμαι καταπληκτική σε αυτό, έχω έναν ψυχαναγκασμό και δεν μπορώ να έχω άπλυτα πιάτα. Με το σφουγγάρισμα δεν μπορώ, κάτι παθαίνω εγκεφαλικά, νομίζω ότι φτάνω σε αδιέξοδο», κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.

govastileto.gr


Πηγή