Είναι η 16η ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη.

Η μεγάλη μάχη του τραγουδιστή να επανέλθει αλλά και των γιατρών να καταφέρουν να τον αποσωληνώσουν συνεχίζεται. Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει.

«Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα».

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

«Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους».

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή δήλωσε:

«Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Ο Δημήτρης Κόκοτας εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε στις τηλεοπτικές εμφανίσεις μέσα από το μουσικό σόου just the 2 of us. Στις πρόβες για την εβδομαδιαία εμφάνισή του ένιωσε μία αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στους συνεργάτες του.

Για 8 λεπτά ο Δημήτρης έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατάφερνα να τον επαναφέρουν. Από τότε, για τον γνωστό τραγουδιστή έχει αρχίσει η μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Στην τελευταία του συνέντευξη πριν από την περιπέτεια της υγείας το, μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή. Δηλαδή είμαι σε φάση να βγάλω καινούριο τραγούδι», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

Όπως και για την απόφασή του να απέχει για χρόνια από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

«Ήταν δική μου επιλογή. Να μην παίζω στην τηλεόραση, να μην βγαίνω συχνά ή και καθόλου. Αν δεν έχεις να πεις κάτι».

Σύμφωνα με τους γιατρούς από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει νέα προσπάθεια να αποσωληνωθεί, με τις δύο προηγούμενες να μην έχει ανταποκριθεί ο οργανισμός του.


Πηγή