Η Peugeot αναγεννά τη μοτοσυκλετιστική της ταυτότητα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, 120 χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης της μοτοσυκλέτας.

Η γαλλική μάρκα που από το 2015 ανήκει στην ινδική Mahindra, επέλεξε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού για να παρουσιάσει δύο πρωτότυπες μοτοσυκλέτες που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «είναι εμπνευσμένες από την πλούσια κληρονομιά του παρελθόντος αλλά εξοπλισμένες με state-of-the-art τεχνολογία του σήμερα».

Πρόκειται για το P2X Roadster 125 κ. εκ. και το P2X Café Racer 300 κ. εκ που φιλοδοξούν να απαντήσουν στην αυξανόμενη ζήτηση του αγοραστικού κοινού για μικρού κυβισμού, εύχρηστες, οικονομικές μοτοσυκλέτες κατάλληλες για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Και οι δύο εφοδιάζονται με υδρόψυκτους κινητήρες με ψεκασμό, upside down πιρούνι, ABS και Traction Control, ενώ διακρίνονται για την φιλική εργονομία τους, την ευελιξία τους και τον εύκολο χειρισμό τους.

Μέσω του συστήματος συνδεσιμότητας i-Connect, ο αναβάτης μπορεί να εμφανίζει στην έγχρωμη TFT οθόνη πληροφορίες από το κινητό του (εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις από τα social media) και να κάνει χρήση συστήματος πλοήγησης κατά τις μετακινήσεις του.

Τα μοντέλα P2X είναι προικισμένα με μοναδική νεορετρό εμφάνιση προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η σχεδίαση «παντρεύει» αναφορές σε κλασικές μοτοσυκλέτες της Peugeot με μοντέρνες λεπτομέρειες, όπως τα LED φώτα εμπρός και πίσω, βασισμένα στους νέους στιλιστικούς κώδικες των αυτοκινήτων των εταιρείας.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, οι πληροφορίες θέλουν τα δύο νέα μοντέλα της Peugeot να βγαίνουν στην παραγωγή μέχρι το 2020.

newsbeast.gr


Πηγή