Μια εύκολη και γρήγορη τυρόπιτα.

Υλικά:

250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

50 γρ. βούτυρο λιωμένο

100 γρ. φέτα θρυμματισμένη

200 γρ. κασέρι

100 γρ. γιαούρτι πλήρες

150 ml. γάλα πλήρες

2 μεσαία αυγά

ρίγανη

Εκτέλεση:

Ρίχνεις σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύσεις καλά με το σύρμα.

Προσθέτεις το αλεύρι και τη ρίγανη και συνεχίζεις το ανακάτεμα.

Αδειάζουμε την φέτα και το κασέρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Στρώνεις σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος λαδόκολλα και αδειάζεις το μίγμα.

Το ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40-50 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.



Πηγή