Ο καραφλός «μανιακός» του υπογείου την ύπαρξη του οποίου είχε αποκαλύψει η εκπομπή, είχε ξαναχτυπήσει στο ίδιο σημείο, τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της άτυχης Ελευθερίας.

Το νέο θύμα του, μια γοητευτική γυναίκα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του.

Τον περιέγραψε στην Αγγελική Νικολούλη με λεπτομέρειες. Η ανατριχιαστική σκηνή που έζησε στο ασανσέρ του υπόγειου του πολυκαταστήματος, ήρθε στο φως για πρώτη φορά. Ο άνδρας με το «τρελό βλέμμα», αποκαλύφθηκε και σκιαγραφήθηκε από την εκπομπή.

Ήταν καραφλός, με λίγα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ήταν 55 με 60 χρόνων, είχε ύψος περίπου 1.75 και ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης. Όπως είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας «κοιτούσε σαν κτήνος»…

Η σοβαρή αυτή μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει την πρώτη που είχε ακουστεί στην εκπομπή από υπάλληλο του πολυκαταστήματος. Ο ίδιος είχε βοηθήσει μια ξανθιά γυναίκα γύρω στα 50, όταν απειλήθηκε στο σκοτεινό τρίτο υπόγειο από άνδρα με παρόμοια εικόνα. Το περιστατικό συνέβη τρεις περίπου μήνες πριν τη δολοφονία.

«Βρέθηκα αντιμέτωπη με τον «μανιακό» στο ασανσέρ του υπογείου, τρεις μέρες πριν τη δολοφονία…»

Όταν η μάρτυρας άκουσε την καταγγελία μιας γυναίκας που είχε έρθει αντιμέτωπη με μανιακό άνδρα, στο ίδιο υπόγειο που η Ελευθερία Αγραφιώτου βρήκε τραγικό θάνατο, την έλουσε κρύος ιδρώτας…

Λίγο καιρό πριν είχε και η ίδια βιώσει τον ίδιο τρόμο, στο ίδιο σημείο, την ίδια περίπου ώρα, πιθανά από τον ίδιο άνδρα.

Η μάρτυρας που εντόπισε το «Τούνελ» περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα έζησε το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου, τρεις μέρες πριν δολοφονηθεί η Ελευθερία Αγραφιώτου. Δεν ήθελε να ακουστεί στον αέρα της εκπομπής και η Αγγελική Νικολούλη μετέφερε τις λεπτομέρειες της μαρτυρίας της.

Ήταν γύρω στις δέκα και μισή το πρωί όταν πάρκαρε το αυτοκίνητο της στο πρώτο υπόγειο γκαράζ του πολυκαταστήματος στο Μαρούσι. Κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ που εκείνη τη στιγμή ανέβαινε από τους κάτω ορόφους. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε ανυποψίαστη μέσα στην καμπίνα. Στα δεξιά της βρισκόταν ένας άνδρας που το άγριο και κτηνώδες βλέμμα του κυριολεκτικά την πάγωσε.

Σοκαρισμένη, παρατήρησε πως ήταν καραφλός, με λίγα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ήταν 55 με 60 χρόνων, είχε ύψος περίπου 1.75 και ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης. Όπως είπε χαρακτηριστικά «κοιτούσε σαν αρπαχτικό».

Όταν το ασανσέρ σταμάτησε στο ισόγειο, εκείνος βγήκε πρώτος και η μάρτυρας αισθάνθηκε ότι προσπαθούσε να ελέγξει το χώρο. Η γυναίκα προσπάθησε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αντιλήφθηκε ότι εκείνος γύρισε απότομα με διάθεση να την σπρώξει πάλι στο ασανσέρ. Η μάρτυρας πήρε ενστικτωδώς ένα καλάθι από τη στοίβα που βρισκόταν εκεί, το σήκωσε απειλητικά προς το μέρος του λέγοντας του: «φύγε γιατί θα στο φέρω στο κεφάλι και θα φωνάξω». Εκείνος χωρίς να βγάλει λέξη προσποιήθηκε ότι έσκυψε για να πάρει ένα καλάθι, μπήκε ξαφνικά στο ασανσέρ και χάθηκε.

Η μάρτυρας σοκαρίστηκε αλλά δεν ενημέρωσε τότε κανέναν υπεύθυνο του πολυκαταστήματος.

Πηγή: zappit.gr